Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

Kundeorienteret (salgs)rådgiver

Anonym mand
Claudia Lillebjerg Simonsen, HR Support
Indretning på MyHomes kontor, Sofaboard

Vil du være med til at forløse potentialet i en spændende dansk vækstvirksomhed?

MyHomes er en ung og dynamisk vækstvirksomhed, der oplever en stigende efterspørgsel på delejerskab af europæiske luksusboliger. Derfor har vi brug for flere kræfter, og søger en ambitiøs (salgs)rådgiver, der kan stå i spidsen for videreudviklingen af vores markedsaktiviteter i Danmark.

Med din positive og tillidsskabende rådgivning opbygger du nemt en tæt relation til nuværende og fremtidige ejere. Du motiveres af den personlige dialog, du har på møder, i telefonen og til informationsaftener. Og så synes du, det er givende at medvirke til at opfylde danske familiers drømme om at eje luksusboliger forskellige steder i Europa.

Du ved, at opsøgende og udadvendt kundekontakt bliver professionel, når vi deler data i vores kundesystem. Derfor forventer vi, at du driver videreudvikling og optimering af vores CRM-system samt salgs- og rådgivningsprocesser. Du er afklaret med, at de løbende administrationsopgaver også er en del af jobbet.

Med reference til vores adm. direktør bliver du en nøglespiller i vores stærke team. Opgaverne er meget varierende, og din vigtigste daglige opgave bliver at følge op på henvendelser fra personer, der har interesse for MyHomes-konceptet.

Vores forventninger – dine udviklingsmuligheder
Der kan være mange indgangsvinkler til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring med løsningssalg eller salg af luksusgoder. Du kommer med et digitalt mindset og meget gerne viden om et eller flere CRM-systemer. Du trives i en travl hverdag og arbejder målrettet både alene og i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du er en stærk kommunikator både på skrift og i tale. Hvis du taler mere end dansk, vil det være en fordel. Det vigtigste er imidlertid din imødekommenhed og brændende ildsjæl.

Du får rig mulighed for udvikle dig og præge både dit job og MyHomes’ vækstrejse. Du begynder naturligvis med at opnå forståelse for de daglige opgaver og lære dine kollegaer at kende. Dernæst bliver du introduceret til, hvordan vi samarbejder og bidrager til virkeliggørelsen af MyHomes’ mission: at skabe luksushjem i Europa.

Du søger ved at sende din ansøgning og CV til job@myhomes.dk. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores HR Support, Claudia Lillebjerg Simonsen, på 51914044.

image/svg+xml

Hvem er MyHomes

Vi er et stærkt hold af ildsjæle, som brænder for vores arbejde, og har det sjovt med det. Vi elsker at overraske og at overgå os selv. Vi arbejder passioneret og kompromisløst, og går langt for at levere noget ud over det sædvanlige.

Vi siger tingene, som de er. Det ligger i vores dna at arbejde ansvarsfuldt og med fuld transparens i alt, hvad vi laver. Med skarp fokus på detaljen, stræber vi efter at skabe de bedste løsninger, som kombinerer kvalitet, funktionalitet, æstetik og sund økonomi.

Vi forvandler boliger med udgangspunkt i det, vi selv drømmer om. Og vi er ikke til lette løsninger, men søger konstant at innovere og nytænke – at definere nye standarder.

Vi sætter kort sagt en ære i at levere en wauw-oplevelse for MyHomes ejerne – hver gang. Og vi er kendt for det.

Søg stilling som (salgs)rådgiver