Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig fundet i Piemonte til MH11 Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Piemonte stenhus bolig feriebolig

Vi har fundet en ganske unik bolig til MH11 Premium-foreningen, som er beliggende et virkeligt skønt og fredfyldt sted midt i vinmarkerne og med en fantastisk udsigt. Samtidig er der kort gåafstand til én af de mest karakteristiske landsbyer i området. Udover det unikke hus har vi også identificeret en skøn lejlighed i Villefranche med en formidabel panoramaudsigt over bugten og en stor lejlighed i hjertet af Barcelona med en masse karakter. Jagten på foreningens sidste to boliger i henholdsvis Megève og på Mallorca er fortsat i gang.

PERFEKT BELIGGENHED

Den unikke bolig har en formidabel beliggenhed midt i et UNESCO fredet område. Allerede på afstand kan du se det smukke hus trone midt i vinmarkerne, og det har alt det, vi gerne vil have. Boligen har nemlig gode adgangsforhold hele året, “estate feel”, ro og idyl, en sydvendt grund, der er nem at vedligeholde samt smuk udsigt udover vinmarker og til små landsbyer længere væk. Som om, at det ikke kunne blive bedre, vil ejerne fra grunden kunne se Alperne på en klar vinterdag. I forhold til omkringliggende byer, er huset blot 1 km fra Fontanile, 8 km fra Nizza Monferrato og 12 km fra spabyen Acqui Terme. Husets beliggenhed er dermed ultra central i området, vi holder allermest af i Piemonte.

FANTASTISK FUND FRA 1900-TALLET

Det store hus, med den for området karakteristiske form, er bygget i mursten tidligt i 1900-tallet og beliggende på en forholdsvist let skrånende matrikel på omkring 2.000 m2. Huset er i tre plan og på i alt omkring 350 m2. Det har for den tid været mere end et almindeligt “farmhouse” i kraft af dets størrelse og karakter. Det skal gennem en totalrenovering, således at det transformeres til et moderne, funktionelt hus, hvor vi kommer til at åbne rummene op og skabe flere udgange til udeområderne, og hvor der bliver plads til både pergola, pizzaovn samt pool.

Huset har mange autentiske detaljer, som vi ønsker at bevare, bl.a. de karakteristiske buede lofter. Som noget helt specielt har huset en fantastisk og meget rustik vinkælder, som vi vil bevare rustik, og hvortil der bliver skabt direkte adgang fra huset. Udvendigt vil vi bevare husets ydre look, stort set som det er, med sine rustikke facader og traditionelle tag, der i to niveauer og belagt med nyere tagsten i et antikt look.

Bliv ejer af et hjem i Piemonte samt fire andre skønne steder i Europa

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne foreninger