Hør mere om MyHomes

Nyhed til MH15 Quantus i Piemonte

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen , adm. direktør og stifter
image/svg+xml

Vi har for nylig introduceret MH15 Quantus med ønsket om at tilbyde noget særligt til jer, der ønsker ekstra luksus og prioriterer endnu mere plads i både boliger og bookingkalender. Med den nye Quantus pulje præsenterer vi samtidig Provence som ny MyHomes lokation – et område, der tiltrækker livsnydere og familier, som kender og elsker området.

PIEMONTE

Vi har netop fået et fantastisk emne i Piemonte på hånden til MH15 Quantus. Huset er beliggende på en bakketop på den nordlige side af bjergene imellem Belbo og Bormida floderne, hvilket giver storslået udsigt over vinlandet, landsbyerne, til Alperne og til smukke solnedgange.

Huset kommer til at rumme fem separate soveværelser og fire badeværelser og ligger vidunderligt placeret med 360 graders storslået panoramaudsigt over vinlandet, landsbyerne, og sågar uhindret udsigt til Alperne med den evige sne på toppen.

Som ejer af huset bliver du vidne til de smukkeste solnedgange og er kun få minutters kørsel fra Canelli centrum, med masser af indkøbsmuligheder, markeder, barer og restauranter.

Området emmer af autenticitet, hvor naboerne er lokale vinbønder, og byerne har få turister, men mange anerkendte vinproducenter som Coppo og Contratto.

Huset skal gennemgå en totalrenovering, inden det står færdigt som et luksuriøst og smukt piemontesisk hjem med originale materialer, helårsisolering, gulvvarme og alle moderne faciliteter. Der bliver selvfølgelig anlagt en stor privat pool og udendørsområde med rigelig plads.

Nedenfor ser du et billedgalleri af den 360 graders udsigt fra huset.

PROVENCE

I Provence søger vi i området mellem Valbonne og Bargemon i forventning om, at der er maksimalt en times transport fra Nice Internationale lufthavn til huset. Du ville kunne nyde en betagende udsigt over det smukke landskab, hvor især det smukke lys fascinerer og inspirerer mange kendte kunstnere og tilhængere af den provencalske charme.

Som ejer i MH15 Quantus får du et stort, charmerende hus i Provence i Sydfrankrig, med minimum 5 separate soveværelser og 3 badeværelser, samt mange lækre faciliteter og selvfølgelig privat pool og egen petangue-bane.

pool provance solnedgang
udsigt bjerge lys

Det skønne Provence-hus bliver suppleret af luksuslejligheder på henholdsvis Mallorca i Spanien og i Megève i De franske Alper. Begge steder er særdeles eftertragtede, og er derfor i den dyre ende pr. m2. Der vil være rigelig plads til 8 personer i lejlighederne, og i begge tilfælde går vi højt op i beliggenheden for at sikre udsigt og overkommelig afstand til by.

MALLORCA

På Mallorca har vi udset området fra Port Soller og videre ned ad den vest/sydvestligt kyst til Port d’Andratx. Vi kan godt lide det kystnære og den lidt mere rå og upolerede natur, der kendetegner hele kyststrækningen. Du kan derfor forvente en stil og stemning i boligen, som harmonerer med øens karakter.

MEGÈVE

Det eksklusive Megève i De franske Alper tiltrækker livsnydere fra især Frankrig og Schweitz. Byen emmer af eksklusivitet og det gode liv, og med flere Michelin restauranter og high-end butikker byder Megève på uforglemmelige oplevelser. Derudover er der selvfølgelig fremragende ski-terræn lige uden for døren og ved foden af Mont Blanc.

Sommer som vinter vil du finde det mangfoldige Megève attraktiv og et besøg værd.

Fælles for boligerne i MH15 Quantus er, at der er masser af plads til at nyde det gode liv sammen med familie og venner i luksuriøse rammer, hvor der er masser af albuerum – når livet skal nydes sammen på første klasse.

Med blot 16 ejere i foreningen, der deles om investeringen i fire boliger, kan du i gennemsnit nyde, hvad der svarer til tre måneders ophold om året. Hvis du har masser af fleksibilitet i feriekalenderen, kan du nyde boligerne i helt op til 28 uger om året.

Få tilsendt puljepræsentationen og læs mere om MH15 Quantus

Hent puljepræsentationen