Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

MyHomes søger projekt-/byggeleder

Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
projekt-byggeleder dec. 2020

MYHOMES SØGER PROJEKT-/ BYGGELEDER TIL INTERNATIONALE OPGAVER

MyHomes arbejder på at realisere danskernes drøm om at eje feriebolig og tilbyder en løsning, som giver langt flere råd og lyst til at anskaffe egen bolig på nogle af Europas bedste lokationer.

Vi søger en stærk projektleder, til planlægning, byggeledelse og kvalitetssikring af bygge-/renoveringsprojekter rundt om i Europa.

Drømmer du om at arbejde internationalt med projekter af højeste kvalitet og med spændende design, og elsker du omskiftelighed og udfordringer, kan dette job være lige noget for dig.

VI LÆGGER VÆGT PÅ, AT DU:

Er selvstændig og tager ansvar

Kan kommunikere mundtligt og skriftligt på engelsk

Er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret

Kan styre en byggeproces fra projektering til kvalitetssikring

Arbejder systematisk, struktureret og er en afslutter

Behersker diverse IT-programmer, herunder hjemmevant i Excel

Har gennemslagskraft og kan skabe fremdrift, ofte under vanskelige betingelser og med mange bolde i luften

OM DIG

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund kombineret med en overbygning som bygningskonstruktør, og har flere års erfaring som projektleder på større projekter.

Du skal arbejde med udgangspunkt i vores kontor i Bredgade i København, men må forvente en del rejseaktivitet i Europa – ca. 50-80 dage om året. Du kommer til at indgå i et ungt, dynamisk team med masser af dedikation og pionerånd.

Ansøgning sendes til Rikke Skouboe på rs@myhomes.dk. Du er også velkommen til at ringe for nærmere info før ansøgning på tlf. 21 76 40 05.

Ansøgningsfrist: 18. december 2020.

Læs mere om MyHomes

MyHomes er en dansk virksomhed, som blev etableret i 2016. Virksomheden består af et dynamisk team, som hver dag gør det muligt for flere danskere at nyde ferie i egne ferieboliger. MyHomes oplever kraftig vækst. Flere end 120 familier har allerede valgt at investere i konceptet, som hviler på tanken om deleøkonomi og alle de fordele, der ligger deri.

Hvem er MyHomes