Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

Få en villa i Marbella i MH02 PREMIUM

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
Marbella havn hav både bjerge bygninger

FÅ EN VILLA I MARBELLA I MH02 PREMIUM

I MH02 PREMIUM har vi for første gang en villa i Marbella med i puljen. Villa’en i Marbella er på mere end 200 m2, og byder på 4 soveværelser og egen pool.

Læs mere om mulighederne i Marbella nedenfor.

MARBELLA ÅRET RUNDT

Marbella om vinteren: Der er mere end 2.900 soltimer årligt i Marbella og de kan bl.a. bruges på de mere end 15 verdenskendte golfbaner, der ligger i Marbella området. Generelt er klimaet i Marbella om vinteren fantastisk, hvis man gerne vil væk fra det danske vejr og opleve lidt lys og varme.

Marbella om foråret: Der er mulighed for mange kulturelle oplevelser i og omkring Marbella. Men en tur igennem det gamle centrum med de smalle gader og små hyggelige butikker, er også en stor fornøjelse. En anden fornøjelse er havnefronten med de tropiske haver og en lang marmor promenade med restauranter og barer.

Marbella om sommeren: Om sommeren er det oplagt at besøge de ikke færre end 24 strande fordelt på et areal på 27 kilometer omkring Marbella. I forbindelse med mange af strandene, er der musik og mad. Nogle af de mest kendte strande er Ocean Club og Artola. Eller tag ind til byen og sid på de gamle pladser under de store appelsintræer og nyd en kølig drink.

Marbella om efteråret: Marbella har en gennemsnitstemperatur på 22 grader og derfor er efteråret utroligt behageligt. Strandene er stadigvæk en mulighed, det er dejligt at sidde ude på terrassen til sent om aftenen og poolen er i høj grad anvendelig såvel morgen som aften.

PREMIUM 02 indeholder 5 ferieboliger. Rammerne for de boliger vi vil købe, listes nedenfor:

Premium

Vil du fordybe dig yderligere?

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe får du 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning.

Få tilsendt magasinet