Deltag i online informationsmøde

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 17:30 – kl. 19.30

Tilmeld dig
Hemsedal, Norge

Forestil dig at bo i Hemsedal

Et område af Norge som kunne være kulisse til en eventyrfilm.

Hør mere

Ved porten til Jotunheimen

Nordens alper. Top helårs lokation der regnes som en af nordeuropas bedste alpine skidestinationer. Fantastiske præparerede langrendsløjper på mere end 300 km, og bjergene der rejser sig helt op til 2.500 m med masser af muligheder for flotte vandreture, fisketure og med enorme klatreområder.

Det er et eldorado for mountain-bike og off-road cykling, og så har Hemsedal sin egen 18-hullers golfbane. Området er beliggende kun 3 timer fra Gardermoen lufthavn med transferbus i vintersæsonen. Hvis du da ikke vælger at køre selv hele vejen. Ellers er der færger fra København og Frederikshavn til Oslo eller fra Hirtshals til Larvik, og derfra er der cirka 3 timers kørsel til Hemsedal.

Hemsedal ligger ved porten til Jotunheimen og Utladalen – et område af Norge som kunne være kulisse til enhver eventyrfilm, og er derfor en yndet destination for naturelskere og livsnydere hele året rundt. I vinterhalvåret er det oftest koldt, og skisæsonen er derfor lang og sneføret sikkert. Skisæsonen afløses af en lige så lang sommersæson fra juni til oktober, hvor de grønne fjeldlandskaber åbenbarer sig for ens øjne. For naturelskere er det ganske enkelt et eldorado og området appellerer til dem, der samtidig sætter pris på kvalitet og eksklusivitet.

“Drømmer du også om at bo i Hemsedal?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Or call us on +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning

Gode grunde til at besøge Hemsedal

Utallige aktivitetsmuligheder

Fantastisk natur både sommer og vinter

Udfordrende og smuk skidestination

Smukke fjeldlandskaber

Let tilgængelig, både i bil og med fly

Lang skisæson med sikkert sneføre

“Drømmer du også om at kunne føle dig hjemme i Hemsedal?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes