Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

Ferieboliger, familie og feriedrømme

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør og Stifter
pool villa bolig stenhus have solferie

FERIEBOLIGER, FAMILIE OG FERIEDRØMME – TOVE OG HANS ER MEDEJERE AF COMFORT 01, LÆS DERES HISTORIE HER

Tove og Hans havde en drøm om at købe ferieboliger til brug for både sig selv og deres børn. Tove har tidligere været med i et koncept, hvor flere familier ejer ferieboliger sammen og det har været en fantastisk oplevelse.

Tove og Hans så en annonce for MyHomes, hvor man bliver medejer af 5 ferieboliger i Europa – de slog til med det samme. De havde adgang til frie midler, som kunne investeres og samtidig gav konceptet mulighed for hurtigt overtagelse. Boligerne indkøbes med stærk fokus på beliggenhed og potentiale, og bliver moderniseret og indrettet efter høje standarder, men også med fokus på, at det maksimalt skal tage ca. 6 måneder fra investering til ibrugtagning.

Prisen, der er lige under 1 mio. kr. i investering var den helt rigtige, da det samtidig gav mulighed for at gøre andre ting ved siden af. De månedlige fællesudgifter til f.eks. vedligehold er ca. kr. 2.100, og inklusiv de årlige ejendomsskatter er den samlede årlige udgift omkring kr. 30.000, når alle fem boliger er i drift.

2018 er opstartsåret for boligerne og udgifterne er derfor heller ikke helt så høje. Alligevel har Tove og Hans allerede booket tre uger. Skulle de booke ferieboliger af samme standard såvel når det gælder indretning som beliggenhed, ville prisen på f.eks. AirBnB være ca. kr. 54.000 for tre uger.

De er glade for, at der, i den pulje de har købt sig ind i, er et sommerhus i Hornbæk. Nogle af børnene bor i København og har derved nemt ved at komme til sommerhuset. Desuden spiller de golf og nær sommerhuset i Nordsjælland ligger flere fremragende golfbaner. Det gør der faktisk også i nærheden af deres boliger i Piemonte, Villefranche, Megève og Barcelona, hvilket de tilsvarende glæder sig til.

Langsigtet værdi og nydelse

Hvis du også har et ønske om at investere i noget, der både giver langsigtet værdi og samtidig løbende kan bruges og nydes, kan du læse mere om de åbne puljer. MyHomes puljer