Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

Forvandlingen er i fuld gang i både Villefrance og Barcelona

Rikke Skouboe, Partner og Udviklingschef
farverige huse villefranche sommer

FORVANDLINGEN ER I FULD GANG I LEJLIGHEDERNE I VILLEFRANCHE OG BARCELONA

Vi har været på jagt efter de helt rigtige beliggenheder til boligerne, som kommer til at danne rammen om mange ferier fremover for ejerne i MH01 Comfort. Og ret beset har vi været meget heldige med det vi har fundet. Bedre placeringer skal man lede længe efter.

Som oftest tager det tre måneder eller mere at handle bolig i Spanien og Frankrig. Vi har været i tæt kontakt med vores advokater begge steder, lokale notarer, mæglere og andre samarbejdspartnere for at få forhandlet en god pris og efterfølgende gennemført handlerne.

Der er allerede sket meget siden vi fik nøglerne til de to lejligheder i september måned i år. Indledningsvis blev der lagt en plan for opgradering og indretning af lejlighederne. Alle håndværkere blev hyret og briefet på nøjagtigt hvordan, vi vil have det til at se ud. Derefter materialevalg og indkøb af møbler og interiør, ikke bare én bolig, men hele to boliger på samme tid – som i hver sin stil skal danne rammen om mange fremtidige hyggestunder og skønne ferieophold for de 29 ejere og deres familier.

Vi er naturligvis tovholder på hele projektet, og har sørget for alt, herunder aftaler med håndværkere og indretningsarkitekter, opsætning af alarm, oprettelse af lokal bankkonto, etablering af Wifi og TV osv. Alt i alt en omfattende proces, som vi elsker at arbejde med, og som er hele grundlaget for kundernes tilfredshed med MyHomes konceptet.

I flere af rummene begyndte vi næsten helt forfra.

Renovering af stue

Imens håndværkere arbejdede sørgede vores indretningsteam for at indkøbe alle møblerne, og i samme øjeblik lejlighederne var mere eller mindre færdige, blev lastbilen pakket og kørt sydpå.

Billedet her viser gaden i Barcelona. Lejligheden ligger på 3. sal og mange af møblerne fik vi ind via altanen. Naboer var naturligvis advaret på forhånd og alt gik lige efter planen.

Flyttebilen på gaden

Skøn lejlighed i Villefranche

MH01 Comfort lejligheden i Villefranche-Sur-Mer står klar til at blive leveret til ejerne.

Se det færdige resultat
villefranche feriebolig solnedgang altan