Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 2. marts

Tilmeld dig informationsmøde

Håndværkertilbud i Megève

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner og Udviklingschef
hus bolig skov vinter

Vi har netop modtaget nøglerne til vores seneste køb for ejerne i COMFORT MH01, en lejlighed på knap 70m2 i 2 plan i Megève i de Franske Alper. Sommer som vinter er den det optimale udgangspunkt for aktive ferier med vandring eller skiløb.

Lejligheden ligger i det hyggelige chalet, som vist på billedet ovenfor. Der er fire lejligheder i huset, som sammen med fem andre huse deler en skøn pool.

Området er af franskmændene betragtet, som noget af det ypperste, og er præget af relativt få turister sammenlignet med andre skisportssteder.

Boligen er et “håndværkertilbud” og har et KÆMPE potentiale. Vi glæder os til processen med at transformere den til en lækker base for ejerne både vinter og sommer.

Vi starter med at brække ALT ned og så bygge op igen i den stil, der er så kendetegnende for området og som vi kalder “modern mountain style”. Vi vil ikke afsløre for meget nu, men kan godt love, at det bliver lækkert og at boligen får et helt andet look end det ejerne er vant til fra deres andre boliger. Vi gør meget ud af netop at tage udgangspunkt i den lokale stil når vi renoverer og indretter.

Klik på videoen nedenfor og få en fornemmelse for omgivelserne omkring boligen samt et kig indenfor, hvor vi fortæller lidt om de forbedringer vi kommer til at lave.

https://www.youtube.com/watch?v=cNFbDLB-6wk

Vil du fordybe dig yderligere?

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe får du 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning.

Få tilsendt MyHomes magasinet