Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

På scouting i Provence

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & stifter
Provence luksusbolig Sydfrankrig

Jeg har netop været på en spændende scouting-opgave i Provence med fokus på at finde de helt rigtige beliggenheder til MH15 Quantus, og kommende puljer. Læs om vores overvejelser og oplevelser, når vi udforsker en ny lokation.

Det er altid ekstra spændende, når vi skal indtage en ny lokation, og nu er vi på udkig efter et emne, som vi kan forvandle til et lækkert, rummeligt provencalsk drømmehus med egen pool og skønne udeområder.

Sydfrankrig har i MyHomes regi hidtil været repræsenteret ved den eksklusive lille perle Villefranche-sur-Mer på Côte d’Azur, som er blevet lidt af en klassiker blandt vores lokationer. Når vi nu kaster vores kærlighed på Provence, er det i særdeleshed, fordi vi i Quantus foreningen gerne vil tilbyde boliger med ekstra meget plads og privacy.

Provence er kombinationen af stil, utæmmede omgivelser og fredfyldte aftener badet i et fantastisk lys
Finn Christensen
Adm. direktør & Stifter

I Provence er tempoet skruet helt ned, og regionen er ikke præget af samme ‘hektiske’ liv, man oplever på selve Côte d’Azur. Provence tilbyder uforglemmelig natur i form af smukke lavendelmarker og majestætiske bjerge. Regionen er således kendt for sin vilde natur og snoede bjergveje mellem pittoreske landsbyer, men også for sit fantastiske lys, der til stadighed inspirerer mange kunstnere.

Ramatuelle bjergby

I HJERTET AF PROVENCE

Som altid ønsker vi at holde os indenfor maksimalt en times kørsel fra international lufthavn – i dette tilfælde Nice International Airport. Søgeområdet afgrænses derfor gevaldigt, og det ligger godt i tråd med, at vi tilstræber at være så specifikke som muligt i vores stedangivelse for de kommende ejere.

Således er vores foretrukne område i Provence forholdsvis lille og begrænser sig til perlerækken af hyggelige byer på aksen mellem Valbonne i øst og Bargemon i vest, som blandt andet tæller de hyggelige og eftertragtede byer Montauroux, Fayence og Seillans. Hver lille by med sit eget særpræg og charmerende lokalområde, der byder på provencalsk afslappethed. Og fremfor alt, ganske ofte med beliggenheder, som tilbyder en betagende udsigt over det bjergrige terræn og smukke søer.

Som altid vælger vi efter, hvad vores mavefornemmelse siger i forhold til hygge, miljø og autenticitet. Der bliver virkelig mærket efter og investeret tid i at leve livet med de lokale, før beslutninger træffes.

Markedet er ikke helt så overophedet, som vi er vant til fra Villefranche-sur-Mer, men det følger godt med. Vi lagde vejen forbi 11 emner, som alle på nær ét rummer muligheder, der kan forløses ved en kreativ planlægning og benhårdt arbejde.

MANGE KRITERIER I SPIL

Men faktisk havde turen som sådan ikke til formål at identificere en specifik bolig, men derimod områder og beliggenheder i Provence. På den måde blev vi meget klogere, og glæder os meget til at kunne tilbyde boliger i ægte provencalsk stil med de helt rigtige beliggenheder.

Som altid kommer selve boligen i 2. række, og en lang række kriterier tjekkes af først, såsom tilkørselsforhold, vinkel i forhold til solen, højden af beliggenheden og dermed udsigten, nabogrunden, vejstøjen, etc. Når først en ordentlig planløsning er skabt, skal vores dygtige arkitekter og indretningsteam nok forløse potentialet.

I kan godt glæde jer til at se billeder fra det konkrete projekt og følge udviklingen over tid. Franskmændene skal nok blive opmærksomme på, at MyHomes er kommet til Provence.

Ønsker du også en bolig i Provence?

Læs mere om MH15 Quantus