Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Quantus

4.750.000 kr. Piemonte, Provence, Mallorca og Megève
Provence luksusbolig Sydfrankrig

Den eksklusive Quantus 

Vi har set frem til at præsentere den nye Quantus pulje, som tilbyder den ultimative eksklusivitet med boliger fra øverste hylde. Boligerne vil være af en helt særlig kaliber, og der er udsigt til en helt særlig oplevelse i de huse og lejligheder, vi investerer i. Både arkitektonisk, indretningsmæssigt og i forhold til beliggenhed.

Som ejer i Quantus får du et hus i Piemonte i Norditalien, et hus Provence i Sydfrankrig, og store lejligheder på Mallorca i Spanien og i Megève i De franske Alper. Der vil være rigelig plads til otte personer i lejlighederne og 10 personer i husene. Med blot 16 ejere i foreningen, der deles om investeringen i fire boliger, kan man i gennemsnit nyde 13 ugers ophold om året. Man kan faktisk nyde sine boliger i helt op til 28 uger, hvis man har masser af fleksibilitet i feriekalenderen. Quantus er derfor velegnet og velindrettet til større familier, par med stor vennekreds og til dem med hang til luksus og masser af albuerum – når livet skal nydes sammen på første klasse.

Hent Quantus præsentationen og læs mere om puljen.

Du kan også kontakte adm. direktør og stifter, Finn Christensen, på tlf.: +45 31 21 33 31 eller på fc@myhomes.dk for mere information.

Du kan også kontakte adm. direktør og stifter, Finn Christensen, for mere information på

☎️+45 31 21 33 31

📧 fc@myhomes.dk

16 ejere om 4 boliger

Investering

4.750.000 kr.

Fællesudgifter

5.900 kr./måned

Hent puljepræsentation

“Er du nysgerrig efter at høre mere om Quantus?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter, tlf.: +45 31 21 33 31, mail: fc@myhomes.dk TILMELD DIG VORES INFORMATIONSMØDE