Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Landhus i Piemonte med uovertruffen udsigt

Lene Pind, Kommunikationschef
image/svg+xml

Vi har et helt særligt emne i det smukke Piemonte i kikkerten til MH15 Quantus. Huset er beliggende på en bakketop på den nordlige side af bjergene ved Santo Steffano Belbo og Cassinasco, hvilket giver storslået udsigt over vinlandet, landsbyerne, til Alperne og til smukke solnedgange.

Huset skal gennemgå en totalrenovering, inden det står færdigt som et luksuriøst og smukt piemontesisk hjem med originale materialer, helårsisolering, gulvvarme og alle moderne faciliteter. Der bliver selvfølgelig anlagt en stor privat pool og udendørsområde med rigelig plads.

Den færdige drømmebolig kommer til at rumme 5 separate soveværelser og 3-4 badeværelser samt mange lækre faciliteter og selvfølgelig privat pool og egen petangue-bane. Fra huset får du 360 graders storslået panoramaudsigt over vinlandet, landsbyerne, og sågar uhindret udsigt til Alperne med den evige sne på toppen.

Som ejer af huset bliver du vidne til de smukkeste solnedgange og er kun få minutters kørsel fra Canelli centrum, med masser af indkøbsmuligheder, markeder, barer og restauranter.

Området emmer af autenticitet, hvor naboerne er lokale vinbønder, og byerne har få turister, men mange anerkendte vinproducenter som Coppo og Contratto.

Nedenfor ser du et billedgalleri af den 360 graders udsigt fra huset.

Få tilsendt puljepræsentationen og læs mere om MH15 Quantus

Hent puljepræsentation