4 boliger til MH02 er fundet

vinmarker

I sidste uge mødtes vi med ejerne af MH02 Premium, og løftede sløret for 2 nye boliger, som vi netop har købt til dem. Det betyder, at MH02 Premium nu har 4 boliger undervejs. 


Se alle 4 boliger her:


Piemonte 

Det første køb, som vi foretog på vegne af MH02 Premium, var ikke en bolig men en grund med perfekt beliggenhed og udsigt til både de italienske og franske Alper.Udsigt fra MH02 Premiums grund i Piemonte, Marts 2020


Kort tid efter skødet var underskrevet, gik vi i gang med at bygge en luksusvilla med panoramaudsigt og infinity pool midt i de norditalienske vinmarker. 


Byggeprojektet skrider frem, fundamentet er lagt og de ydre vægge er rejst


MH02's bolig udefra 


I sidste uge kom der både tag og skorsten på bygningen.


En af håndværkerne, som er ved at lægge de sidste tagsten på MH02's bolig


Det færdige resultat bliver et stenhus på 220m2 med 4 soveværelser, 3 badeværelser og en stor terrasse og pool-område, så udsigten og det skønne vejr kan nydes med masser af plads. 


Selvom boligen er nybygget stræber vi efter at tilføje nogle klassiske italienske detaljer. For eksempel har vi fået lavet nogle smukke terracotta lofter, som kan ses på nedenstående billede


Den overdækkede terrasse


Vi glæder os meget til at vise billeder fra den færdige bolig.


Villefranche-sur-Mer

I foråret fandt vi en perle på den franske Riviera. En lejlighed på 109 m2 med vidunderlig udsigt over Middelhavet. Det bliver en top-lækker bolig med en stor terrasse på 40m2., så de mange solskinstimer kan nydes hele året. 


Udsigt fra MH02 Premiums terrasse i Villefranche


Som vi altid siger, skal man have en lille smule fantasi, for at kunne forestille sig det færdige resultat, men det bliver garanteret Premium-puljen værdigt. Fantasien og kreativiteten er noget af det vi har i rige mængder, og vi glæder os til at vise jer det endelige resultat. 
Byggerod i MH02's lejlighed i Villefranche


Barcelona

For nylig har vi fundet og købt en lejlighed med stort potentiale til foreningen. Den er centralt placeret i det gamle El Born kvarter i Barcelona.
Midt i byens charmerende smalle gader ligger et autentisk lejlighedskompleks, hvor MH02 Premium nu er ejere af en 106m2 hjørnelejlighed med 3 soveværelser og 2 badeværelser.


Ser man bort fra den nuværende indretningen, har lejligheden rigtig meget potentiale 


Med en fantastisk beliggenhed, masser af lys og meget mere, er vi ikke i tvivl om, at ejerne får en masse at glæde sig over, når lejligheden står klar i løbet af foråret.


Megève

Den nyeste lokation, som ejerne kan se frem til at besøge, er Megève. Midt i storslået natur og med majestætiske bjerge ligger den hyggelige, klassiske chalet-lejlighed i gå-afstand til Megève centrum og tæt på flere skilifte.


Lejligheden er på 115m2 og indeholder 3 soveværelser, 3 badeværelser samt 2 altaner. Om du er til vandreture, elsker at stå på ski, eller blot vil nyde livet med shopping eller besøg på en af byens mange restauranter, er beliggenheden i top.


MH02 Premiums nye lejlighed i Megève


Udsigt fra den ene altan


Der mangler således kun én bolig i foreningen. Den kommer til at ligge i Marbella området, og bliver et hus med egen pool, god plads og alle moderne faciliteter.


MH02 Premium er udsolgt. Men vi har allerede åbnet en ny Premium pulje: MH05. Læs mere om puljen 


MH05 Premium HER


Hvis du vil høre mere om MyHomes og alle fordele i konceptet, så tilmeld dig vores informationsmøde HER, eller ring til os på +45 53 53 78 60 

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev