Adventskonkurrence

myhomeslogo-med-nissehue-paa-snelandskab

Adventskonkurrence

December er lige rundt om hjørnet, og i denne søde juletid ønsker vi at forkæle dig og din familie. Du har derfor mulighed for at vinde en gave hver søndag i advent op til jul.


Hvad du kan se frem til 

Vi har hentet inspiration til gaverne, som du kan vinde, i vores eksisterende ferieboliger, da vi ønsker at dele den hyggelige stemning, der er i boligerne. Alle gaverne er derfor at finde i MyHomes' boliger. Kan du mon gætte, hvad det er? 


Følg os på Facebook

Adventskonkurrencen foregår på vores Facebook side, som du kan finde ved at klikke HER. Kriteriet for at deltage i konkurrencen vil blive offentliggjort sammen med gaven hver søndag op til jul. Konkurrencen er iøvrigt for alle - uanset om du er medejer af en pulje eller ej.Denne side vil løbende blive opdateret med gaver og informationer. Så følg endelig med her.1. Advent 

I vores første adventskonkurrence satte vi en populære Kay Bojesen Fanebærer med flag på spil. 


Kay Bojesen Fanebærer er altid at finde på hylden i vores MyHomes ferieboliger, hvor den spreder hygge og minder os om, at hjem er, hvor hjertet bor.  


Tillykke til vinderen. Billedet er fra MH03's sommerhus i Hornbæk, hvor Fanebæreren står ret og rank i vitrineskab i stuen.2. advent

I vores 2. adventskonkurrence kan du vinde tre populære brætspil: Sequence, Backgammon og Yatzy? 


Brætspil er altid at finde i MyHomes ferieboliger, da de er underholdende og gode til at samle hele familien. Billedet er fra MH01's chalet i Megève, hvor lejligheden indbyder til spil og familiehygge.


Glæd dig til 3. advent...

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale