Adventskonkurrence

myhomeslogo-med-nissehue-paa-snelandskab

Adventskonkurrence

December er lige rundt om hjørnet, og i denne søde juletid ønsker vi at forkæle dig og din familie. Du har derfor mulighed for at vinde en gave hver søndag i advent op til jul.


Hvad du kan se frem til 

Vi har hentet inspiration til gaverne, som du kan vinde, i vores eksisterende ferieboliger, da vi ønsker at dele den hyggelige stemning, der er i boligerne. Alle gaverne er derfor at finde i MyHomes' boliger. Kan du mon gætte, hvad det er? 


Følg os på Facebook

Adventskonkurrencen foregår på vores Facebook side, som du kan finde ved at klikke HER. Kriteriet for at deltage i konkurrencen vil blive offentliggjort sammen med gaven hver søndag op til jul. Konkurrencen er iøvrigt for alle - uanset om du er medejer af en pulje eller ej.Denne side vil løbende blive opdateret med gaver og informationer. Så følg endelig med her.1. Advent 

I vores første adventskonkurrence satte vi en populære Kay Bojesen Fanebærer med flag på spil. 


Kay Bojesen Fanebærer er altid at finde på hylden i vores MyHomes ferieboliger, hvor den spreder hygge og minder os om, at hjem er, hvor hjertet bor.  


Tillykke til vinderen. Billedet er fra MH03's sommerhus i Hornbæk, hvor Fanebæreren står ret og rank i vitrineskab i stuen.2. advent

I vores 2. adventskonkurrence kunne du vinde tre populære brætspil: Sequence, Backgammon og Yatzy? 

Brætspil er altid at finde i MyHomes ferieboliger, da de er underholdende og gode til at samle hele familien. 


Stort tillykke til Pia, som er vinder af vores 2. advent i adventskonkurrencen.Billedet er fra MH01's chalet i Megève, hvor lejligheden indbyder til spil og familiehygge.


3. advent

I vores 3. adventskonkurrence kunne du vinde en Legnoart Ghemme proptrækker og en dejlig flaske Barbera?


Proptrækker, lækre vinglas og vin er altid at finde i MyHomes ferieboliger, så ejerne har mulighed for at tage sig et glas vin ved ankomst til deres boliger. Ejerne i MH03 har endda mulighed for at drikke deres egen vin, da deres ejendom i Piemonte har egen vinmark, hvor den lokale avler dyrker og producerer Barbera for dem. Læs mere om MyHomes’ ferieboliger her: www.myhomes.dk.


Stort tillykke til Camilla, som er vinder af den 3. advent i vores adventskonkurrence. Glæd dig til 4. advent...

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev