Besøg skisportsstedet om sommeren

Trods Danmarks flade geografi, er vi danskere vilde med at stå på ski. Og det er der ikke noget at sige til, det er en fantastisk vinteraktivitet. Men har du nogensinde overvejet hvordan skisportsstederne ser ud, når sneen er smeltet og skiene lagt på hylden?


Vi kender ikke alle skiområder, og kan derfor ikke udtale os om alle områder, men vi kender Megève, et eksklusivt skisportssted, elsket af franskmændene og ukendt af de fleste andre. Megève er en lille fransk bjerglandsby som ligger ved foden af Mont Blanc. Du kan læse meget mere om Megève om vinteren her


Om vinteren er Megève et populært skisportssted, men faktisk er sommersæsonen endnu større. Byen ligger i godt 1.000 meters højde, hvilket indebærer et forholdsvist stabilt klima i sommerhalvåret, og en fantastisk natur, som indbyder til an masse udendørsaktiviteter. Du kan blandt andet vandre, mountainbike, spille golf, etc.


Foto: Megève tæt på Rochebrune liften - paragliders og luftballoner er en helt almindelig del af landskabet. 


Foto: Megève ved MH01's lejlighed


Udforsk de franske alper

De franske Alper er om sommeren noget helt specielt. Vandre- eller cykelturen gennem de snoede stier, med en fantastisk udsigt ud over det smukke bjerglandskab, er ikke til at beskrive. Og når man en sjælden gang møder andre glade vandrere eller cyklister, hilses der pænt med et lille nik, et smil og et "Salut", som betyder hej på fransk.


Hvis du er ejer af en klassisk chalet-lejlighed i Megève gennem MyHomes, så står mountainbikes og vandrestavene klar til dig. Hvis du har brug for mere, kan alt lækkert vandre- og cyleludstyr lejes i byen.


Foto: MegèveDen franske bjergby

Megève by er ren bjerg-idyl, og for mange mennesker er den også indbegrebet af eksklusivitet og luksus. Og alligevel er det i høj grad en by for alle. Mange tager dertil for at få en ægte spa-oplevelse.


Den gamle bydel i Megève er bilfri og generelt er byen særdeles hyggelig med brostensbelagte gader, som indrammer de eksklusive forretninger samt mange hyggelige restauranter, der findes i alle prisniveauer. Blandt andet er der hele 4 Michelin restauranter ud af de i alt 89 restauranter i Megève.