Derfor har vi valgt Premium

piemonte-2

Peter Bro Poulsen har købt sig ind i MH02 Premium. Hør ham fortælle hvorfor...

Betaler mig fra bøvlet

En stor fordel som Peter Poulsen ser i MyHomes, er friheden. Som han selv beskriver det, så kan man betale sig fra bøvlet. Selvsøgningen efter hoteller og ferieboliger er historie. Når MyHomes tager sig af alt det administrative skal nøglen bare findes frem og lokalisationen udvælges. Og netop lokalisationen er tiltalende for Peter. ”God placering er vigtig”, fortæller han. Europa har nogle skønne ferielokationer og distancen er overskuelig. Faktisk så overskuelig at man kan kombinere ferierne, hvilket Peter ser stort potentiale i. ”Der er ikke langt fra Piemonte til Megève, og slet ikke hvis man er i bil”, pointerer han. Derfor er en kombineret ferie med en uge i Norditalien og en uge i de franske Alper ikke urealistisk for Peter og hans hustru.


Tryghed i fællesskabet

”En ejendom har godt af at blive brugt” vurderer Peter. Selv har han været udlejer af sit eget sommerhus, dog uden større succes. Fremmede havde en tendens til ikke altid at vise ejendommen den samme respekt som ejerne. Derfor ser Peter også frem til, at kunne dele sine ejendomme med andre familier, som er lige så engagerede i at vedligeholde og benytte husene, som han selv er.


Beslutningsprocessen

Et vigtigt element i beslutningsprocessen for Peter var prisen. ”Prisen er rimelig i forhold til, hvis man selv skulle købe sig en ejendom i Europa”, fortæller han. Desuden betaler han gerne den månedlige ydelse for at slippe for bøvlet, i form af vedligeholdelse, rengøring mm.


I forhold til booking af sine sommerhuse, er Peter ikke nervøs. ”Det gør ikke noget, at jeg ikke altid får præcis de uger, som jeg allerhelst vil have” siger Peter, og fortsætter ”vi er ikke afhængige af noget”. 


MyHomes konceptet passer derfor perfekt til hans og familiens behov.


Kunne det også være noget for dig? Så læs mere om MH02 Premium her:


Premium puljen

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale