Det årlige vedligehold

stue

Vores fornemmeste opgave i MyHomes er at sikre, at du ikke skal bekymre dig om noget i forbindelse med din ferie. Derfor sørger vi løbende for drift og vedligeholdelse af boligerne, så du altid ankommer til en ren og velfungerende bolig. 


Derudover foretager vi én gang om året et vedligehold, hvor vi gennemgår boligerne fra gulv til loft. Her bliver de istandsat, og vi køber det hjem, der skulle mangle, så boligerne fremstår som nye igen. 


I december var vi i Melazzo, Piemonte, hvor vi foretog det årlige vedligehold af MH01's stenhus, og her var der store som små opgaver på to-do listen.Inden vi ankom, var husets indvendige stenvægge blevet cementeret, hvilket betød at huset trængte til en ordentlig omgang oprydning. Vi fik sat møblerne tilbage på deres pladser, og alle overflader blev vasket ned. Imens malede håndværkerne badeværelserne og satte fodpaneler op.Derudover gennemgik vi standen på alle lagner, håndklæder, tæpper etc., og vi fandt pladser til de nyindkøbte ting, som ejerne af MH01 havde ønsket sig. Ejerne kommer løbende med ønsker til boligen, og det er under det årlige vedligehold, de bliver opfyldt, hvis budgettet er til det.Det var blot noget af dét, der blev gjort i stenhuset ved dette årlige vedligehold. Og efter nogle travle dage stod huset igen klar til at byde ejerne velkommen hjem. Turen gik derefter til MH01's lejlighed i Villefranche-sur-Mer og Barcelona. 


Læs mere om MH01 og de andre åbne puljer.


Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev