En ny virkelighed

haender-formet-som-et-hjerte

Det er en ny virkelighed, vi står i, og ligesom alle andre i vores samfund er vi i MyHomes påvirket af COVID-19 situationen.


Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger, og bakker fuldt op om dem. Vi arbejder dog ufortrødent videre – om end virtuelt – med at skabe skønne ferieboliger for de flere end 100 familier, som allerede har valgt MyHomes løsningen.


Vores kunder ser naturligt nok investeringen i MyHomes som langsigtet, så selvom situationen har betydet nogle aflysninger af ferier i de berørte områder, handler vores arbejde om at skabe rammerne for, at en hel masse familier kan udleve deres feriedrømme i mange år fremover. Derfor er vi heldigvis heller ikke nær så hårdt ramt, som mange andre virksomheder.


Alligevel skal der herfra lyde en opfordring til alle i samfundet om at bibeholde det positive mind-set, og fremfor alt støtte de virksomme mennesker som hver dag møder på arbejde, for at vi alle kan nyde dagligdagens fornødenheder og luksusindslag – kort sagt holder hjulene i gang.


De er så afhængige af, at vores lyst og vilje til at købe og nyde mad, tøj og tusindvis af andre varer, er intakt. Og fremfor alt er hele samfundsøkonomien så afhængig af, at vi fortsætter med at LEVE (under visse begrænsninger i en periode).

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev