Hør mere om MyHomes

Første bolig i Villefrance er nu overtaget

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner og Udviklingschef
villefranche middelhavet

Så har vi modtaget nøglerne på vegne af ejerne til den første MyHomes lejlighed i Villefranche. Villefranche-sur-mer er en ægte perle på den Franske Riviera, og vi er helt sikre på, at ejerne kommer til at holde ligeså meget af stedet, som vi gør.

Man støder på byen, når man kører ad kystvejen fra Nice til Monaco. Straks efter man har forladt Nice og rundet Mont Boron, toner Villefranche frem som det smukkeste postkort i det bjergrige landskab. Et nærmere kig på byen afslører en oase af hygge og lokal charme, som tiltrækker feinsmeckere og livsnydere, der vil holde sig fra de mest turistede steder.

Vi glæder os derfor rigtigt meget til at præsentere den færdige bolig for ejerne i COMFORT 01 om ca. tre måneder.

Billedet nedenfor viser ejendommen set fra pool/havsiden. Faktisk kan man se fra denne side, at vores lejlighed er den eneste i komplekset med en stor overdækket terrasse, som ejerne pga. det skønne klima i Villefranche, vil kunne få glæde af stort set hele året. Fra de godt 40m2 terasser, er der den mest vidunderlige udsigt til hele bugten og Cap-Ferrat.

Meget skal dog gøres først – bl.a. får lejligheden et helt nyt køkken og to helt nye badeværelser, og så selvfølgelig alle de lækre møbler og indretningsdetaljer.

De lokale håndværkerne er allerede godt igang med renoveringen af lejligheden, således, at den kommer til at leve op til MyHomes standarden. Derefter rykker vores design- og indretningsteam ind og fuldender værket. Vi glæder os meget til at fremvise det endelige resultat om et par måneder.

Her kan du læse mere om de puljer vi har åbne for tegning

Vi har alle forskellige feriebehov og -ønsker, og derfor tilbyder vi puljetyper til næsten enhver familie og pengepung. Og som dækker langt de flestes behov for antal af ferieuger og fleksibilitet. Se her de puljer vi aktuelt har åbne for tegning, vores etablerede foreninger samt andele i gensalg og bliv inspireret af de muligheder, der er, som medejer af boliger de bedste steder i Europa.

MyHomes puljer