Hvilken værdi får du i COMFORT puljen?

ferie-er-fantatisk

Nogle spørger nok sig selv: "Hvad får man egentlig som ejer hos MyHomes".  


Hos MyHomes får du garanti for variation og kvalitet i dine ferieboliger, de bedste steder i Europa. Det giver en følelse af tryghed og luksus, at vide at man har sine egne "baser", hvor man nøjagtigt ved, hvad der venter én. Og der altid er gjort 100% klar til opholdet på forhånd.


Du ejer 5 skønne ferieboliger forskellige steder i Europa, som giver mulighed for vidt forskellige ferieformer. Alt sammen i èn pakke:Storby - Strand - Golf - Kultur - Mad & Vin - Ski - Vandreture


Da 29 familier ikke har samme familiemønster og dermed samme prioriteter ift ferieønsker, er der god mulighed for at få ferier fordelt over hele året. 


For at vise et eksempel på, hvad en familie booker på et år, har vi indsat bookingoversigten for både 2019 og 2020 for en konkret Comfort familie.


Bookinger i 2019:
Bookinger i 2020 (familien mangler stadig at modtage 4 point til bookinger i året):Vi har lavet et lille regneeksempel nedenfor, som belyser økonomien i MyHomes ejerskab, og tydeligt viser, at det i længden er væsentligt billigere end tilsvarende ferier, som bookes fra gang til gang via f.eks. AirBnB.Udgifter når du er ejer i MyHomes COMFORT


Ikke to familiers feriebehov er ens, men lad os antage at en gennemsnitsfamilie på fire personer har følgende ønsker til det kommende ferieår: 


De direkte udgifter i MyHomes COMFORT svarer til de månedlige fællesudgifter på kr. 2.250,-  = kr. 27.000,-/år.


Ferier i dine MyHomes boliger
2 x 3 nætter i din lejlighed i Barcelona
2 x 3 nætter i dit sommerhus i Hornbæk
1 x skiferie i din lejlighed i Megève
1 x uge i din lejlighed i Villefranche
1 x uge i din villa med pool i Piemonte
I alt kr. 27.000 (årlige fællesudgifter)Udgifter ved at leje tilsvarende boliger i markedet for udlejningsejendomme:


 Tilsvarende ferier booket f.eks. via AirBnB
2 x forlænget weekend i Barcelona: kr. 9.500
2 x forlænget weekend i sommerhus i Hornbæk: kr. 6.500
1 x uge skiferie i de franske Alper: kr. 18.000
1 x uge i lejlighed i Villefranche (Côte d’Azur): kr. 14.000
1 x uge i villa med egen pool i Piemonte, Italien: kr. 30.000
Ialt kr. 78.000MyHomes boligerne har altid 6 sovepladser i lejlighederne og 8 sovepladser i husene. Det er udgangspunktet for prissøgningen.


Ialt 33 nætter fordelt på 7 uger således, at det kræver op til 19 ferie-/helligdage.


Derudover kommer i begge tilfælde omkostninger til slutrengøring.Konklusion


I eksemplet er omkostningerne regnet for et tænkt ferieår for en gennemsnits familie i MyHomes:Dine 5 boliger i MyHomes kr. 27.000,-

5 tilsvarende boliger hos f.eks. AirBnB ca. kr. 78.000,-Det er for tiden særdeles fordelagtigt at optage lån, f.eks. med friværdi i huset. Man skal påregne låneomkostninger til etablering og renter på i størrelsesordenen kr. 1.500/måned.

På den anden side, indebærer en investering i fast ejendom, som hos MyHomes, oftest en værdistigning på sigt. Den trend ser vi klart i markedet. 

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale