Indretning i hjemmelig stemning med lokal sjæl

piemonte-terrasse

Når MyHomes har fundet den ideelle bolig til ejerne, og en gennemgribende renovering er foretaget, begynder det spændende arbejde med at indrette boligen. Og ganske som der er nøje kriterier for og høje krav til, hvor og hvad der købes, er der de samme høje krav til standarden for MyHomes indretning. Den foretages i samarbejde med et fast indretningsteam. Det er partner i MyHomes, Rikke Skouboe, der finder og køber ejendommene og styrer slagets gang i hele processen.


Det skal opleves, at man er i forskellige omgivelser 

”Vi har den holdning, at de hjem, vi skaber til ejerne, skal være så autentiske som muligt i forhold til det land eller den egn, vi befinder os i. Hele teamet arbejder målrettet på at skabe den ægte, hjemlige stemning i naturlig forlængelse af den omkringliggende kultur og omgivelserne”, indleder Rikke Skouboe. 


Foto: MH01 Comforts bolig i Piemonte


Rikke og indretningsteamet inddrager derfor både den lokale designhistorie og moderne tilgang i planlægningen. Der hentes gerne inspiration fra områdets markedspladser, loppemarkeder og designbutikker, så sjælen fanges og materialiseres i hjemmet. Fra lamper og udsmykning til vægge, stole, borde og tilbehør i køkkenet. Men dansk design tænkes også ind i helheden. 


Fotos: MH01 Comforts bolig i Piemonte


”Vi arbejder den nordiske tankegang ind i vores lokale indretning, og blander gerne med dansk design hjemmefra, så det ikke føles, som at være i en kulisse, men derimod i et hjem, der også er præget af ejernes ophav. Udfordringen er at finde den rette stil og balance. Det skal virkelig føles og opleves forskelligt, om man er i Barcelona eller Villefranche, ellers går hele ideen med at leve med fem forskellige hjem, fløjten. Så bliver det bare standardvarer,” fortæller Rikke. 


Her er billeder fra de forskellige stuer i henholdsvis Barcelona, Villefranche og Megève. Indretning og interiør differentierer og afspejler beligenhedernes omgivelser og historier.


Foto: MH01 Comforts bolig i Barcelona


Foto: MH01 Comforts bolig i Villefranche


Foto: MH01 Comforts bolig i Megève


Bygningens eget bidrag 

Når teamet indretter, er det et privilegium, at de kan trække på den omkringliggende kultur, og en anden vigtig ingrediens i indretningen er samspillet med alt det, som bygningens stil og autencitet byder på i sig selv. 

”Vi er fra starten på skarpt udkig efter boliger, der har oprindelig sjæl, f.eks. smukke terracotta lofter eller originale stengulve, stenmure, maleriske dørpartier eller et dekorativt rækværk omkring terrassen eller altanen, der er en nydelse at se på.” Samspillet med det lokale lysindfald er også altid med på tegnebrættet. 


Foto: MH01 Comforts bolig i Piemonte


”Vi er meget optagede af at bringe lyset i spil, både ude og inde”, fortæller Rikke. ”Hvor vi nordboere hungrer efter sollys, er man mere tilbøjelig til at skærme sig fra den sydpå. Derfor tænker vi så vidt muligt lys og afskærmning ind på danske præmisser, så vores ejere kan få mest muligt ud af solskinstimerne under opholdet. Når boligen tillader det, skaber vi optimale, lækre udemiljøer, hvor livet kan leves stort set hele året.” 


Foto: MH01 Comforts bolig i Hornbæk, MH01 Comforts bolig i Megève og MH03 Comforts bolig i Hornbæk


En balanceakt at falde i god jord hos 29 

MyHomes-teamet indretter fem unikke boliger til 29 unikke ejere, og det er derfor lidt af en kunst at skabe indretninger, der kan opfylde alles udtalte og uudtalte drømme. 


”Vi indretter ud fra devisen om, at hjemmet skal være en både smuk, behagelig og praktisk base at lande i, uanset om det er familien, kæresten eller vennerne, der er med. Derfor er indretningen af samlingspunkter som køkkenet og stuen helt central for oplevelsen af hygge. Der er vi danskere anderledes end mange andre europæere. 


Foto: MH03 Comforts bolig i Hornbæk


Vi bruger hjemmet på en anden måde, er glade for at opholde os hjemme, og bruger vores bolig som opladning af energi”, fortæller Rikke, og fortsætter ”ingen kan ramme 29 ejeres forskellige smag 100%, men vi kan skabe en virkelighed som er utrolig nem at falde ind i og adoptere som ens egen stil. Man føler sig lynhurtigt helt hjemme, hvilket er vores klare mål! Vores ejere skal glæde sig til hvert eneste besøg, nyde at være der, og være stolte over at vise deres nye hjem frem.” 


Foto: MH01 Comforts bolig i Hornbæk


Detaljer skaber hjemmets følelse  

Når de store linjer er skabt for en bolig, begynder en minutiøs planlægning af detaljerne. 


”Vi forsøger at gennemtænke alt i vores indretning. Og vi indarbejder en række funktionelle og overraskende detaljer, man kan glæde sig over.” Mange af detaljerne er møntet på netop destinationen. F.eks. er der yogamåtter i Villefranche, praktiske løbehjul i Barcelona, mountainbikes i Piemonte, minicykler i Hornbæk og familiespil og picnic-kurve, hvor det passer ind. Udover at ankomme til et rent, lækkert hjem, så er der alt fra batterier i skuffen, krydderier på hylden og drikkevarer på køl. Badekåber hænger klar og badeværelset venter med lækre produkter til personlig pleje. 


Foto: MH01 Comforts bolig i Barcelona


”Der er mange ting folk tager for givet i deres egne hjem, som ofte ikke kan opfyldes når der rejses på ferie på traditionel vis. Vores boliger er udstyret, så det føles som et hjem, med det meste af det, man er vant til at have omkring sig. Det skal fungere praktisk, og derfor tager vi højde for alt, hvad der er os muligt,” slutter Rikke Skouboe. 


Se flere billeder fra MyHomes ferieboliger på Galleri


Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev