Investér med MyHomes - økonomisk overblik

aftensol-fra-piemonte

Sommeren er ved sin ende, men det betyder ikke, at ferien skal slutte. Med egen feriebolig kan man holde ferie, når man vil, og med 5 ferieboliger kan man også holde ferie, hvor man vil. Men hvad indebærer en sådan investering i mursten og ferienydelse? 

Nedenfor har vi opstillet et overblik over økonomien, hvor alle udgifter fremhæves.


En investering i livsnydelse og mursten


Hvis du har friværdi i din bolig, som idag kan belånes særdeles billigt, eller har opsparing, som skal aktiveres til glæde for dig selv og din familie, kan MyHomes være et særdeles attraktivt alternativ. Du investerer i 5 boliger på forskellige, efterspurgte beliggenheder, og spreder derfor din risiko ved investeringen.


Den dag du ønsker at sælge din andel, kan du frit gøre det, og som det har været tilfældet hidtil, med en forrentning på ca. 25% p.a. efter skat. De første andele i gensalg blev handlet til kr. 1.300.000 og var oprindeligt købt til ca. kr. 900.000. Herfra skal regnes omkostninger ved transaktionen, men nettofortjenesten har været kr. 200.000 - 250.000.


Comfort eller Premium

MyHomes tilbyder kommende ejere at investere i to forskellige puljer: Comfort og Premium. Den væsentligste forskel mellem de to, handler om antallet af kvadratmere og sovepladser. Derudover vælger man mellem et Comfort sommerhus i Hornbæk, eller en Premium poolvilla i sydspanske Marbella.


To af ferieboligerne kunne se således ud:

Investering og fællesudgifter

Udover den initiale kontantsum til købet af boliger, giver vi her et overblik over hvilken økonomi der skal indregnes i en ejers budget, heriblandt de løbende fællesudgifter, og hvordan investeringen plejes.Ejerforeningens egne midler:

Investeringen indetales på ejerforeningens egen etableringskonto og herfra frigives der løbende penge til køb af boliger, renovering og indretning.


MyHomes Etableringshonorar: 

MyHomes modtager en procentdel af den kontante investeringssum for at samle ejerkredsen, finde boligerne, forestå alle handler, renovering, indretning og skabelsen af fem hjem.


Månedlige fællesudgifter dækker bl.a.:

Forsikringer, lokale skatter, wifi, lokale fællesudgifter til ejerforeninger, have og poolservice, løbende vedligehold, årsregnskab fra statsautoriseret revisor, afholdelse af generalforsamling og udgifter til MyHomes som administrator.


MyHomes administration:

MyHomes modtager via fællesudgifterne et månedligt honorar for at varetage drift og administration af de fem boliger og af ejerforeningen, herunder at drive og udvikle services som bookingsystem, døgnsupport mm. Administrationsaftale med MyHomes kan opsiges efter 2 år.


Udgifter efter endt ophold:

Hver ejer betaler efter endt ophold for obligatorisk slutrengøring inkl. linnedservice samt for forbrug af el, vand og varme. Prisen er gradueret i forhold til antallet af personer, der anvender boligen. 


Er du nysgerrig på, hvordan disse udgifter kan sammenlignes med ejerskabet af et mindre danske sommerhus, kan du læse mere her:


Omkostninger ved sommerhusGiver det anledning til spørgsmål eller videre interesse, så kontakt os endelig på: 


✉️ [email protected]


☎️ 5353 7860


eller kig forbi til en kop kaffe på et af vore kontorer.Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev