Hør mere om MyHomes

Mød ejerne af COMFORT Fase 1

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
Italiensk villa feriebolig feriehjem stenhus grønne skodder have udsigt

MØD EJERNE AF COMFORT FASE 1

Vi har spurgt nogle af ejerne i COMFORT, om de vil berette, hvorfor de besluttede at blive ejere i MyHomes konceptet. Ligeledes spurgte vi, om nogle af dem ville deltage i en annoncekampagne. Og eftersom vi har indkøbt den første bolig (villa på 330 m2 med egen pool i Piemonte), tænkte vi, at det var oplagt at vise både de nye ejere og den nyindkøbte villa i annoncerne.

Susanne og Per, Farum

Susanne og Per elsker at rejse, både alene og sammen med familien. Når de holder ferie, vil de dog helst holde ferie og ikke skulle tænke på praktiske gøremål, der ellers typisk er en del af det at holde ferie i egen feriebolig. Den del tager MyHomes sig nemlig af.

“Muligheden for at have 5 forskellige ferieboliger på attraktive destinationer i Europa, uden at skulle tænke på de kedelige forpligtelser som ellers følger med at eje, tiltalte os rigtig meget. Derfor har vi valgt MyHomes. Et rigtig godt koncept.”

Annonceserien kører i Berlingske, JyllandsPosten og Liebhaverboligen med bl.a. Susanne og Per.

Per og Sussane par fra Farum

Tove og Hans, Højbjerg

Tove og Hans har voksne børn og børnebørn, og med MyHomes får de mulighed for at holde ferie sammen med hele familien i Piemonte, eller de kan låne deres feriehuse ud til børnene.

“MyHomes indfrier vores ønsker til kvalitetsboliger med attraktive placeringer i Europa. Muligheden for at kunne vende tilbage til vores eget hus, føle sig hjemme og det uden at skulle bekymre sig om vedligeholdelse og andre praktiske opgaver. Hertil glæder vores børn og svigerbørn sig til at låne boligerne.”

Tove og Hans er ligeledes med i annonceserien.

Hans og Tove i Århus

Lone og Søren, Charlottenlund

Søren og Lone ville oprindeligt købe et sommerhus selv, men efter at have evalueret mulighederne for at eje ferieboliger sammen med andre, valgte de den vej. De fandt at MyHomes giver mest værdi for pengene både i indskud, samt i løbende udgifter, og derfor valgte de, at blive en del af COMFORT. 

“Vi har længe gået i overvejelser om at købe sommerhus i Danmark eller feriebolig i Sydeuropa og har evalueret de andre eksisterende udbydere af sameje. Da vi lærte om MyHomes, valgte vi at slå til. Vi synes kombinationen af feriesteder (især at sommerhus i Hornbæk er inkluderet) og boligtyper passer perfekt til vores behov og prisen var meget rimelig – og så synes vi booking systemet og MyHomes service virker rigtig god.”

Brian og Rikke, Ramløse

Brian og Rikke har tidligere ejet 5 ferieboliger i et tilsvarende koncept, men savnede at komme tæt på vandet i Sydfrankrig og få et sommerhus i Danmark. Begge dele har de fået opfyldt med MyHomes.

“Vi har tidligere været medejer af et tilsvarende koncept med 5 sommerboliger og har været rigtig glade for dette, men vores oprindelige ønske var en sammensætning af boliger som også indeholdt en sommerbolig i Danmark samt mere kystnære beliggenheder og dette har vi fået med MyHomes med Villefranche i Sydfrankrig, Barcelona i Spanien og Hornbæk i Danmark.”

Vi takker mange gange for at vores nye ejere vil stille op til både billeder og citater.

Ejerne kan du ligeledes møde til vores Informationsmøder, hvor flere af dem vil være til stede.

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme i Europa?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes