Hør mere om MyHomes

11 boliger vi har leveret i 2023

Caroline Brink Rasmussen
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
Premium feriebolig i Villefranche-sur-Mer på Côte d’Azur
Premium feriebolig i Villefranche-sur-Mer på Côte d’Azur

Det forgangne år bød på mange nye MyHomes ejere, begyndelsen på flere spændende bygge- og renoveringsprojekter samt levering af boliger, som nu danner ramme for mange dejlige ferieoplevelser. Og det er netop overleveringen af boliger, vi sætter fokus på i dette indlæg. I 2023 leverede vi intet mindre end 11 boliger til syv forskellige ejerforeninger, fordelt på otte skønne toplokationer i Europa.

Herunder kan du læse om de 11 MyHomes boliger, vi leverede i 2023.

FIRE BOLIGER PÅ TO MÅNEDER I SYDFRANKRIG

I dejlige Villefranche-sur-Mer på Côte d’Azur i Sydfrankrig leverede vi i starten af året en Quantus bolig og en Premium bolig.

Quantus boligen er en penthouselejlighed på hele 115 m2 bestående af tre soveværelser og tre badeværelser, heraf det ene en suite, og et køkken i åben forbindelse med stuen, der har skydedøre med store glaspartier ud til terrassen med en vidunderlig udsigt over det azurblå Middelhav. Ejerne har adgang til fælles pool. Endvidere har de en privat lukket garage.

Villefranche penthouselejlighed bolig hjem sydfrankrig franske riviera interiør design luksusbolig luksushjem luksusferie ferie ophold stue indretning farver udsigt hav middelhavet havudsigt

Få en rundtur af Quantus boligen her.

Premium boligen er en lejlighed på 89 m2 fordelt på et køkken i åben forbindelse med stuen, tre soveværelser samt to badeværelser, hvoraf det ene er en suite. Derudover har lejligheden to skønne terrasser på i alt 18 m2 med en panoramudsigt over Villefranche-bugten. Ejerne har adgang til fælles pool og lejligheden er beliggende i kort afstand til vandet, den gamle by og havnefronten med mange restauranter.

udsigt villefranche bugten solrig terrasse

Få en rundtur af Premium boligen her.

I løbet af foråret fortsatte leveringen af MyHomes boliger i Villefranche-sur-Mer, hvor det blev til endnu en Premium bolig samt en Comfort bolig.

Premium boligen byder selvfølgelig på en fantastisk havudsigt fra sin sydvendte hjørneterrasse på 30 m2. Selve boligen er ca. 90 m2 fordelt på et køkken i åben forbindelse med stuen, tre soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er en suite. Dertil har ejerne en privat, lukket garage i kælderen og et opbevaringsrum samt adgang til fælles pool. Endvidere er der elevator i bygningen.

Få en rundtur af Premium boligen her.

Comfort boligen tæller 59 smukke kvadratmetre med et køkken i åben forbindelse med stuen, to soveværelser samt to badeværelser, hvoraf det ene er en suite. Fra boligens stue kan ejerne træde ud på den 18 m2 store altan med en helt ugeneret udsigt over Villefranche-bugten og stranden. Ejerne har adgang til elevator, fælles pool og parkeringsplads.

Få en rundtur af Comfort boligen her.

Foruden boligerne i Villefranche-sur-Mer, leverede vi også en bolig i Norditalien i smukke Piemonte. Boligen er et helt nyrenoveret landhus på 200 m2 i tre plan bestående af kælder, stueplan og 1. sal. I stueplan er der køkken, stue, et soveværelse, et badeværelse, samt adgang til husets hyggelige vinkælder. På 1. sal er der tre soveværelser, to badeværelser og en dejlig balkon med udsigt til vinmark og landskab. Omkring huset er der flere terrasser, pool samt pizzaovn og grill. Dertil har boligen sin egen lille vinmark.

Få en rundtur af Comfort boligen her.

NY MÅNED, NY BOLIG 

I løbet af sommeren leverede vi yderligere tre boliger i henholdsvis Hornbæk, på Mallorca og i Megève i de franske Alper.

I populære Hornbæk leverede vi et moderne og charmerende sommerhus på en naturskøn grund til en Comfort forening. Boligen er på 110 m2 fordelt på et køkkenalrum i åben forbindelse med stue, en hems, tre soveværelser og to badeværelser, hvor af det ene er en suite. Dertil er der en stor terrasse på ca. 100 m2 med to overdækkede arealer samt en udebruser.

Få en rundtur af Comfort boligen her.

Beliggende på en klippeside ved den hyggelige havneby port d’Andratx på Mallorca, leverede vi en Premium bolig på 120 m2 fordelt på to etager etager med en terrasse på hvert plan på samlet 40 m2. Stueetagen består af entré, gæstetoilet, soveværelse med en suite badeværelse samt køkken og stue i åben forbindelse, der har skydedøre med store glaspartier ud til den ene terrasse. I underetagen er der et badeværelse og yderligere to soveværelser med adgang til den anden terrasse. Fra begge terrasser er ejerne i første række til vandet med en betagende panoramaudsigt over det azurblå hav, hvor indsejlingen til bugten kan iagttages. Bebyggelsen deler en stor fælles pool og elevator.

Få en rundtur af Premium boligen her.

Den sidste af de tre boliger er beliggende i de franske Alper med en skøn udsigt til bjerge og grønt fra den 10 m2 store balkon. Det er en Comfort bolig på ca. 60 m2 bestående af to dejlige soveværelser, to badeværelser, et hyggeligt køkken, spisestue og stue i åben forbindelse. Til boligen hører et depotrum og en parkeringsplads i garagen ved siden af bygningen. Ejerne har endvidere adgang til både pool og tennisbane.

Få en rundtur af Comfort boligen her.

DE SIDSTE LEVERANCER I 2023

Vi sluttede året af med at levere tre boliger i henholdsvis Rom, Barcelona og Marbella i det sydlige Spanien. I den italienske hovedstads autentiske gader nærmere bestemt i det centrale Trastevere kvarter, som er karakteriseret ved smalle brostensbelagte gader og små hyggelige pladser, skabte vi en stemningsfyldt bolig i efteråret. Boligen er en lejlighed på ca. 88 m2 bestående af to soveværelser, to badeværelser, en stue og et rummeligt køkken. Boligen har også en lille balkon mod gården, hvilket hører til sjældenhederne.

I det pulserende og historiske gotiske kvarter i Barcelona kunne vi i efteråret invitere ejerne indenfor i deres nye Premium bolig spækket med autentiske detaljer. Boligen er en lejlighed på 120 m2 bestående af en rummelig entré, tre dejlige soveværelser, to store badeværelser, et køkken i åben forbindelse med stue og spisestue med åbning til spansk altan.

Få en rundtur af Premium boligen her.

Som det sidste på året udleverede vi nøglerne til den 11. og sidste bolig beliggende i det sydligste, solrige Spanien. I et eksklusivt område med rolige gader, tæt på indkøb, restauranter og strand, ligger den nyeste MyHomes bolig. En Comfort bolig på 110 m2 bestående af tre soveværelser og to badeværelser, det ene ensuite. Køkken og stue er i åben forbindelse med stort skydedørsparti mod den store sydvendte terrasse med en skøn udsigt over området og havet. Boligens terrasser er samlet 55 m2. Ejerne har adgang til privat parkeringsplads, elevator og fælles pool.

Få en rundtur af Comfort boligen her.

“Ønsker du ferieboliger på toplokationer i Europa?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se dine muligheder her