NYHED - pulje med Danmark, Norge og Sverige

skagen


Nu introducerer vi en helt ny type pulje


For nogle år siden besluttede vi hos MyHomes at tilbyde Hornbæk, og dermed Danmark i nogle af vore puljer.


Interessen og tilbagemeldingerne fra ejerne i de pågældende puljer, har været fantastiske, og vi har derfor valgt at bygge videre på successen og introducerer derfor nu en rent skandinavisk pulje med to huse i Danmark, hus i Sverige og hytte/lejlighed i Norge.


Fællesnævnerne for alle steder er autenticitet, natur og nem tilgægelighed, og boligerne er derfor bevidst valgt så de ligger i køreafstand – med enten bil eller tog.


MH07 TERRAIN tilbyder beliggenheder på nogle af de bedste adresser, og de fire boliger forener eksklusivitet, ro og charme i en smuk pakke af variation.


Sammen med 15 andre familier bliver du ejer af 4 boliger, og på grund af det lave antal ejere kan vi tilbyde den ultimative frihed i forhold til ophold i dine boliger.


Da alle steder er i overkommelig rejseafstand, er puljen konstrueret, så du kan tage ferier og på forlængede weekend-ophold mange gange om året, og vi forestiller os derfor et brugsmønster, som ligner det du ville have, hvis du havde dit helt eget sommerhus.


I gennemsnit har alle ejere 13 ugers ophold i deres boliger – hvert år.


Hvis du er fleksibel på dine ferietidspunkter kan du dog nyde helt op til 28 uger i dine boliger om året, og er du derimod låst af skoleferierne, kan du typisk regne med  6-7 ugers ferie.16 ejere - 4 boliger

Pris: kr. 1.595.000

Fællesudgifter: kr. 3.600/måned


Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev