MH03 Comforts nye bolig i Barcelona

MH03 Comfort har udvidet deres nøglebundt med endnu en nøgle, denne gang til en centralt beliggende og nyrenoveret bylejlighed i Cataloniens hovedstad: Barcelona.


Hjemme i Barcelona

Byen frister med mange muligheder; fra strand og kulturelle oplevelser til lækker spansk mad og moderne byliv.  Nu kan ejerforeningen MH03 Comfort nyde det hele fra egen bolig, som er placeret midt i det stemningsfulde gamle El Born kvarter.


Udsigt fra MH03 Comfort's bolig i Barcelona


Indretningen 

Boligens 70m2 er indrettet til fuld funktionalitet med inspiration fra det omkringliggende byliv i sammenspil med den velkendte moderne nordisk stil. 


Foto: Køkkenet i MH03 Comforts bolig i Barcelona


Farvekombinationen af jordfarve, sand og havblå skaber et blødgørende udtryk, som byder de mange solskinstimer indenfor til et lyst og åbent hjem. 


Foto:  MH03 Comforts bolig i Barcelona


Med 2 badeværelser, 2 soveværelser og et stort køkken alrum er der plads til at tage familien eller et vennepar med ned på opdagelse i Barcelonas farverige gader.Som en lille detalje, står der to el-løbehjul klar til brug, så man nemt kan komme rundt i den store by. 


Foto: Entré i MH03 Comforts bolig i Barcelona


Detaljerne skaber hjemmet. Køkkenet er fuldtudstyret, der er sæbe og håndklæder i badeværelserne og hyggelige små  detaljer i krogene. Der er alt det, som du ønsker, at der skal være, i din egen bolig i Barcelona. 


Foto:  MH03 Comforts bolig i Barcelona


Se flere billederne fra boligen her: GALLERI


Du kan blive medejer af 5 boliger placeret på Europas bedste adresser i en tilsvarende forening. Læs mere her:


MH04 Comfort

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev