Tag på golfferie i egen feriebolig 5 steder i Europa

golfspiller-i-sydfrankrig

Tag på golfferie i jeres egen feriebolig 5 forskellige steder i Europa


Investér i livskvalitet og egen feriebolig tæt på golfbanerne i Marbella i Sydspanien, i Piemonte i Norditalien, i Barcelona, i Villefranche på Den franske Riviera og Megève i de franske alper?


Eller sagt på en anden måde kunne I tænke jer at have mulighed for at spille golf året rundt - med stor variation?I MyHomes konceptet nyder I livet. I er 29 familier der sammen ejer og deler fem ferieboliger. MyHomes søger for at indkøbe boligerne og vores indretningsteam indretter boligerne således at de er målrettet livsnydere. Alle fem ferieboliger ligger i helt fantastiske egne af Europa, og vi har håndplukket nogle af de allerbedste steder til jeres feriebolig.


Når I ankommer til jeres feriebolig står der vin, snacks, øl, vand osv. I skal kun tænke på at holde ferie og udvælge de golfbaner I vil spille på - ikke andet.Med MyHomes får I udover mulighed for en masse golfspil også muligheden for at bo i fantastiske omgivelser, i egen bolig. Her er eksempler på hvordan boligerne og livet omkring dem er.Fantastisk nybygget villa ved Marbella lige midt i et af verdens bedste golf-områder med over 20 top baner indenfor kort kørsel.
I Piemonte i Norditalien finder man lækre golfbaner og der er ikke langt til skimuligheder og fremfor alt verdensklasse vin og mad.Der findes 2 puljestørrelser i MyHomes konceptet.


MH03 Premium hvor I i fællesskab indkøber boliger for mere end 41 mio - læs mere om PREMIUM her.


MH02 Comfort hvor I i fællesskab indkøber boliger for mere end 25 mio - læs mere om COMFORT her.


Du kan her se et kort over mange af de golfbaner, der ligger tæt på boliger i COMFORT puljen - se kortet her.


Hvis du er blevet nysgerrig på konceptet, så tryk her og kom til forsiden af vores site.


Læs også mere om MyHomes på GolfersGlobe


Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale