MH01 Comfort - UDSOLGT

villefranche

MH01 Comfort - Fuldtegnet


I foråret 2018 blev MH01 Comfort fuldtegnet. Alle 5 boliger er købt, renoveret, indrettet og taget i brug af ejerne.


29 ejere indgår i ejerforeningen MH01 Comfort og ejer ferieboliger i Piemonte (Norditalien), Hornbæk, Villefranche (Franske Riviera), Barcelona (El Born) og Megève (ski i de franske Alper). Nedenfor kan du se billeder og informationer om de enkelte boliger, som samlet repræsenterer en værdi af ca. kr. 22 mio.


Piemonte

Stenhus på 330 m2 beliggende centralt i Piemonte, 7 km fra Acqui Terme på stor ugeneret grund på 22.000 m2. Der er 2 badeværelser, 4 soveværelser og i alt 10 sovepladser. Egen pool på 6 x 12 meter.Se alle billederne fra huset i Piemonte. 

Klik her: Fotobog Piemonte


Hornbæk

Sommerhus i Hornbæk kun 4 minutter på cykel fra vandet. Der er 3 soveværelser og et anneks med 2 sovepladser til f.eks. de unge mennesker. Ialt 8 faste sovepladser.Se alle billederne fra huset i Hornbæk.

Klik her: Fotobog Hornbæk


Villefranche-sur-Mer

Lejlighed i Villefranche-sur-mer med storslået havudsigt er købt, istandsat og indrettet. Lejligheden er 65m2 og har mere end 40 m2 altaner, 6 sovepladser og 2 badeværelser.Se alle billederne fra lejligheden i Villefranche.

Klik her: Fotobog Villefranche


Barcelona

Lejlighed med den bedste placering i den gamle bydel/El Born med udsigt til/tæt på Santa Maria del Mar, bedre kendt som Havets Katedral. Lejligheden har 6 sovepladser, 2 badeværelser og er på knap 70 m2. Se alle billederne fra lejligheden i Barcelona

 Klik her: Fotobog Barcelona


Megève

Lejlighed på ca. 70m2 i to plan med 6 sovepladser og 2 badeværelser i den charmerende franske alpeby, der er skøn at besøge både vinter og sommer. 
Se alle billederne fra lejligheden i Megève

 Klik her: Fotobog MegèveDel Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev