MH04 Comfort - åben for tegning

rom

MH04 COMFORT byder på masser af forskellige ferieformer fordelt på de skønneste steder i Europa. Om du er til strand eller storby, sport eller afslapning, kultur eller natur, så finder du det i MH04 Comfort. 


Sammen med 28 andre familier bliver du ejer af 5 flotte boliger med sovepladser til mellem 6 og 8 personer. Boligerne ligger placeret på nøje udvalgte lokationer, nemlig Piemonte, Villefranche, Rom, Megève og Marbella. 


PROSPEKT. Ønsker du at læse mere om MH04 Comfort, kan du downloade vores prospekt nedenfor.  Fase 1 med de første 12 ejere: UDSOLGT


Fase 2 (de næste 17 ejere): kr. 1.150.000


Fællesudgifter: 2.350 kr./månedDOWNLOAD 


I MH04 Comfort får du boliger i Italien, Frankrig og Spanien. Læs om lokationerne her.  


Marbella - Sydspanien

I Marbella leder vi efter en lejlighed med to separate soveværelser og sovepladser til 6 personer. Lejligheden vil have en god altan, hvor udsigten kan nydes, og der vil være adgang til pool. 


Lejligheden vil ligge i området omkring Marbella og i retning mod vest og Estepona. Fra Malaga lufthavn kan du nå frem til lejligheden på under en time.Megève - Frankrig

Megève ligger i de franske Alper tæt på Mont Blanc. Området byder på hele 217 pister, der samlet strækker sig over 445 km. Byen har et væld af gode restauranter og har en masse at byde på - også udenfor skisæsonen.


I Megève får du lejlighed med sovepladser til minimum 6 personer og en beliggenhed tæt på ski-lift eller ski-shuttle. Piemonte - Norditalien 

Her får du et klassisk stenhus i hjertet af Piemonte, som er kendt for sin mad, verdensklasse vine og flotte landskab. Mere specifikt søger vi et hus i området mellem Acqui Terme og Alba. 


Huset vil rumme sovepladser til minimum 8 personer og det vil have egen pool. Det vil være beliggende i rolige omgivelser og så vidt muligt højt.Rom - Italien 

Den skønne italienske hovedsted er med i puljen som vores storby-lokation. Udover det fantastiske italienske køkken og det skønne klima, er Rom en kulturbombe. I flere tusinde år, har Rom været hovedstaden for nogle af de mest imponerende imperier og nationale historier, som har sat deres aftryk i den gamle by. Heriblandt Colosseum, Vatikanet og de mange overdådige kirker.


Du får lejlighed placeret centralt i byen med sovepladser til 6 personer.Villefranche - Sydfrankrig

Villefranche er perlen på den franske Riviera. Byen ligger på den smukke kyststrækning mellem Nice og Monaco og er et besøg værd hele året rundt. Det er let at transportere sig fra Nice Internation Airport til Villefranche med bil eller offentlig. 


Lejligheden vil være centralt placeret og have sovepladser til 6 personer. Og her vil du kunne nyde en panoramaudsigt over Middelhavet fra din egen altan. 
Kontakt os på tlf. +45 53 53 78 60 eller skriv på [email protected] 

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev