MH04 Comfort - Fase 2 åben for tegning

rom


MH04 Comfort er åben for tegning - 5 skønne boligerFase 1 (12 andele) udbydes til kr. 1.100.000 - UDSOLGT


Vi har påbegyndt salget af andele i Fase 2 (17 andele) til kr. 1.150.000.


Månedlige fællesomkostninger på kr. 2.350.


Vi har som sædvanlig sammensat en pakke af forskellige ferieformer, fordelt på nogle af de bedste feriesteder i Europa. Om man er til kultur, strand, mad & vin, sport som golf og ski, charme og hygge, storby eller land, så finder man det i MH04 Comfort. 


Fleksibilitet, kvalitet og beliggenhed er i højsædet.


I lejlighederne er der altid sovepladser til 6 og i huset i Piemonte sovepladser til mindst 8, samt privat pool. 


I MH04 Comfort får du ferieboliger i følgende områder:Marbella * Megève * Piemonte * Rom * Villefranche-sur-Mer
Marbella


Vi sigter mod at købe en lejlighed med plads til 6 personer - to separate soveværelser - og med adgang til pool. Beliggenhed i området omkring Marbella og i retning mod vest og Estepona.


Vigtigt er at finde en lejlighed med en god altan og med fin udsigt. Man når frem fra Malaga lufthavn på under en time.Megève


Megève ligger i de Franske Alper tæt på Mont Blanc. Området byder på hele 217 piste, der samlet strækker sig over 445 km. Byen har et væld af gode restauranter (flere i Michelin klassen) og har masser at byde på udenfor skisæsonen, hvis man er til bjerge og sport, eller bare vil nyde livet og det smukke landskab.


Lejlighed med sovepladser til minimum 6 personer (to separate soveværelser) beliggende tæt på ski-lift eller ski-shuttle. Piemonte


Klassisk stenhus i hjertet af Piemonte i Norditalien, kendt for lækker mad, verdensklasse vine og det skønneste landskab, nærmere betegnet i området mellem Acqui Terme i det østligt til Alba i det vestlige af regionen. 


Huset vil rumme sovepladser til minimum 8 personer (3 separate soveværelser) og to badeværelser. Og selvfølgelig have tilhørende privat pool, være beliggende i rolige omgivelser og så vidt muligt højt.


 
Rom


Den skønne italienske hovedsted er med i puljen som storby lokation. Lejlighed bliver placeret centralt i byen med sovepladser til 6 personer (2 separate soveværelser).


Udover det fantastiske italienske køkken og det skønne klima, er Rom en kulturbombe. I flere tusinde år, har Rom været hovedstaden for nogle af de mest imponerende imperier og nationale historier, som har sat deres aftryk i den gamle by. Heriblandt Colosseum, Vatikanet og de mange overdådige kirker.

Villefranche-sur-Mer


Perlen på den franske Riviera. Nyd panoramaudsigten over Middelhavet fra din egen velbeliggende altan. Centralt placeret lejlighed med 6 sovepladser (to separate soveværelser). Byen ligger på den smukke kyststrækning mellem Nice og Monaco, og er et besøg værd hele året rundt. Let at transportere sig fra Nice Internation Airport til Villefranche med bil eller offentlige transportmidler.
Hvis du vil vide mere om stil og kvalitet af boligerne i Comfort puljerne, kan du læse og se meget mere i beskrivelserne af MH01 og MH03:MH01beskrivelse


MH03 beskrivelse


Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev