MH05 Premium - åben for tegning

vf

5 luksuriøse boliger med wow-effekt og masser af plads Velkommen til MH05 Premium. Et navn, der i fremtiden rummer endeløse og vidunderlige timer, dage og uger for dig, din familie og venner.


Investér i livskvalitet

Investering for de første 12 ejere er: 1.700.000 kr.

Investeringen for de næste 17 ejere er: 1.750.000 kr.

Månedlige fællesudgifter: 3.150 kr.


5 boliger på top lokationer

To villaer med pool og sovepladser til 10, samt tre lækre lejligheder med plads til minimum 8 personer.


Du får boliger i følgende områder:


Barcelona * Marbella * Megève * Piemonte * Villefranche 


Vi køber altid boliger med fokus på beliggenhed. Boligerne vil i gennemsnit have en værdi på 8,5 millioner kroner., og alle ejendomme bliver naturligvis opgraderet og indrettet af vores indretningsteam.


Læs hele prospektet her:


Piemonte - Norditalien

Til Premium leder vi efter bolig i området mellem Alba i den vestlige del af landkortet og Acqui Terme i den østlige del – et område på knap 450 km2. Området har en hel del kommuner under sig, hver med sit særpræg. Men fælles for de fleste lokalområder er, at man er midt i det karakteristiske bakkede terræn med vinstokke, så langt øjet rækker.Familierne i MH05 kan se frem til at eje et klassisk stenhus med plads til 10 overnattende. Derudover vil der være god mulighed for at få nogle d-vitaminer på solrige terrasser eller altaner. Og selvfølgelig vil der også være tilknyttet en privat pool.


Boligen vil være placeret højt belliggende med en god udsigt, ugeneret og midt i den bjergtagende natur. Derudover vil boligen være placeret i kort køreafstand til by og indkøb og ikke mere end en 1,5 times kørsel fra Milano lufthavn.


Villefranche - Sydfrankrig

Villefranche-sur-Mer kaldes ofte for perlen på den franske Riviera. Her søger vi en lejlighed i gåafstand til byen og de hyggelige lokale strande. Byen ligger blot 20 minutter i bil fra Nice, og derfor lever og ånder den hele året rundt.MH05's kommende lejlighed i Villefranche vil have plads til 8 overnattende og have en ubeskrivelig panoramaudsigt ud over by og bugt. 


Barcelona - Spanien

Barcelona byder på mange spændende bydele, og vi tilstræber at finde en lejlighed i El Born – midt i den gamle bydel, hvor der er kort afstand til det hele. Så uanset om det er strand, kultur, restauranter, kreative butikker eller en overflod af små hyggelige cafeer, finder du det indenfor få minutters gang.Her får kommende familier i MH05 fornøjelsen af at eje en centralt beliggende lejlighed med rustikke detaljer og moderne bekvemmeligheder. Med plads til 8 overnattende fordelt på 3 værelser og med 2 badeværelser er der rigeligt med plads til at at invitere familien med på by-vandring. Lejligheden vil ligge på min. 2. sal eller højere, hvis der er elevator. 


Megève - De franske Alper

Megève er indbegrebet af eksklusivitet, og er bl.a. valgt fordi byen lever hele året. Byen nyder godt af hele fire Michelin restauranter og knap 300 km pister. Der er et verdensberømt skiterræn ved Mont Blanc, for enhver smag.Lejligheden vil have plads til 8 overnattende gæster og indeholde en solrig terrasse eller altan, hvorfra man kan nyde udsigten til den bjergtagende natur.


Marbella - Sydspanien

I Marbella vil vi gerne sikre en fredelig beliggenhed, og vi søger derfor bolig lidt inde i landet – cirka 5 til 10 minutters kørsel fra kysten. Fordelen ved at ligge tilbagetrukket fra kysten er, at der er knap så meget trafik og støj, og du kan ofte være heldig at få en skøn udsigt.


Huset vil være i enten moderne funkisstil eller en ældre moderniseret villa i maurisk byggestil. Uanset husets byggestil vil der være god plads til alle og kort køreafstand til restauranter og by.En moderne eller autentisk villa med udsigt og privat pool. Med plads til 10 overnattende fordelt på 4 værelser og med 3 badeværelser, kan man invitere hele familien med sydpå. Villaen vil blive placeret tæt på golfbaner og naturreservater og kun få minutters kørsel til by, strand, havn og havet.


Hvis du er interesseret i MH05 Premium, så kontakt os enten på mail: [email protected]  eller telefon: +45 53 53 78 60 


Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev