MH05 Premium - åben for tegning

vf


MH05 Premium - bliv medejer af 5 fantastiske boliger med wow-effekt og masser af pladsMH05 PREMIUM byder på en fremtid, der rummer endeløse og vidunderlige timer, dage og uger for dig, din familie og venner.


Sammen med 28 andre familier bliver du ejer af 5 komplet indrettede boliger med sovepladser til mellem 8 og 10 personer. Som Premium-ejer kan du forvente luksushjem i absolut topklasse på nøje udvalgte lokationer, nemlig Piemonte, Villefranche, Barcelona, Megève og Marbella. 


Du får dermed mulighed for rig afveksling i ferieformer over hele året. Og du kan nemt invitere familie og venner med, for der er rigelig plads til alle - både sammen og hver for sig i pragtfulde omgivelser. 


PROSPEKT. Ønsker du at læse mere om MH05 Premium, kan du downloade vores prospekt.  


29 ejere om 5 boliger

Pris for de første 12 ejere: 1.700.000 kr.

Pris for de sidste 17 ejere: 1.750.000 kr.

Fællesudgifter: 3.150 kr./månedDOWNLOAD 


LOKATIONERNE. I MH05 Premium får du boliger i Italien, Frankrig og Spanien. Læs om lokationerne her.  


Piemonte - Norditalien

Til MH05 Premium leder vi efter bolig i området mellem Alba i den vestlige del af landkortet og Acqui Terme i den østlige del – et område på knap 450 km2. Området har en hel del kommuner under sig, hver med sit særpræg. Men fælles for de fleste lokalområder er, at man er midt i det karakteristiske bakkede terræn med vinstokke, så langt øjet rækker.


Boligen vil  være et klassisk stenhus med sovepladser til 10 personer. Der vil være solrige terrasser eller altaner, og en privat pool.Villefranche - Sydfrankrig

Villefranche-sur-Mer kaldes ofte for perlen på den franske Riviera. Her søger vi en lejlighed i gåafstand til byen og de hyggelige lokale strande. Byen ligger blot 20 minutter i bil fra Nice og lever og ånder derfor hele året rundt.


I Villefranche får du en lejlighed med sovepladser til 8 personer. Og lejligheden vil have en ubeskrivelig panoramaudsigt ud over by og bugt. Barcelona - Spanien

Barcelona byder på mange spændende bydele, og vi tilstræber at finde en lejlighed i El Born – midt i den gamle bydel, hvor der er kort afstand til det hele. 


Her får du lejlighed med rustikke detaljer og moderne bekvemmeligheder. Der vil være sovepladser til 8 personer og rigeligt plads til at at invitere familien med på byvandring. Lejligheden vil ligge på min. 2. sal eller højere, hvis der er elevator. Megève - de franske Alper

Megève er indbegrebet af eksklusivitet, og er bl.a. valgt fordi byen lever hele året. Byen nyder godt af hele fire Michelin restauranter og knap 300 km pister. Der er et verdensberømt skiterræn ved Mont Blanc, for enhver smag.


Lejligheden vil have soveplads til 8 personer og en solrig terrasse eller altan, hvorfra du kan nyde udsigten til den bjergtagende natur.Marbella - Sydspanien

I Marbella koncentrer vi os om området der strækker sig fra Marbella til Estepona. Vi vil gerne sikre en fredelig beliggenhed og søger derfor bolig lidt inde i landet. 


Huset vil være i enten moderne funkisstil eller en ældre moderniseret villa i maurisk byggestil. Uanset husets byggestil vil der være god plads til alle og kort køreafstand til restauranter og by.
Kontakt os på tlf. +45 53 53 78 60 eller skriv på [email protected]

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev