MH06 Quantus - åben for tegning

MH06 QUANTUS betyder ’af en særlig størrelse’ og tilbyder beliggenheder på nogle af de bedste adresser i Europa, hvor du er garanteret sol, sne og ren afslapning i luksuriøse omgivelser. 


Sammen med 15 andre familier bliver du ejer af 4 boliger, og på grund af det lave antal ejere kan vi tilbyde den ultimative frihed i forhold til ophold i dine boliger. I gennemsnit har alle ejere 13 ugers ophold i deres boliger - hvert år. 


Hvis du er fleksibel på dine ferietidspunkter kan du dog nyde helt op til 28 uger i dine boliger om året, og er du derimod låst af skoleferierne, kan du typisk regne med 6-7 ugers ferie.


LÆS ALT I PROSPEKTET NEDENFOR. 


Ønsker du at læse mere om MH06 Quantus, kan du downloade vores prospekt.  


16 ejere om 4 boliger

Pris: 2.995.000 kr.

Fællesudgifter: 4.400 kr./månedDOWNLOAD 


BELIGGENHEDER. I MH06 Quantus får du boliger i Italien, Frankrig og Spanien. Læs om lokationerne her.  


Piemonte - Norditalien

Hvis man går efter mange kvadratmetre og uforstyrrethed,  er Piemonte et oplagt område. Her leder vi efter et klassisk stenhus med fænomenal beliggenhed og plads til 10 personer. Yderligere er kravene til boligen, at den skal have solrige terrasser og altaner og en privat pool. 


Boligen vil være placeret højt beliggende med vid udsigt til bjergtagende natur ca. 1,5 time i bil fra Milano lufthavn.Villefranche - Sydfrankrig

Villefranche-sur-Mer er i sig selv noget særligt, idet stedet er smukt og ligger som første stop ad den mondæne kystvej til Monaco. Boligerne i området er ikke billige, men til gengæld møder man oftere lokale end en strøm af turister.


Udsigten findes ikke meget bedre på hele kysten i Sydfrankrig, og vi sørger for, at man fra egen balkon/terrasse kan nyde livet. Du skal forvente tre separate soveværelser og gode udeområder med plads til minimum otte personer. Megève - de franske Alper

Megève er en hyggelig bjerg-by som byder på knap 300 km pister til ski i vintersæsonen og skønne vandre- eller mountainbiketure i sommerhalvåret.


I Megève leder vi efter en stort eksklusiv chalet lejlighed med højt til loft. Du kan regne med, at lejligheden rummer plads til både dig selv og din halvstore familie, eller evt. flere vennepar. Vi leverer en lejlighed med minimum tre soveværelser og minimum to badeværelser.Marbella - Sydspanien

I Marbella koncentrerer vi os om området i og om Nueva Andalucia, der ligger lidt vest for Marbella. 


Huset vil være i moderne funkisstil eller en ældre moderniseret villa i maurisk byggestil og med plads til 10 personer. Boligen vil være placeret tæt på golfbaner og naturreservater og kun få minutters kørsel fra by, strand, havn og havet. 

Kontakt os på tlf. +45 53 53 78 60 eller skriv på [email protected]

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev