MH06 Quantus - 16 ejere om 4 luksusboliger

4 luksusboliger i eksklusiv forening med fuld fleksibilitetVelkommen  til  MH06  Quantus.  MyHomes  nyeste  pulje, som  vi  har  set  frem  til  at  præsentere. Quantus betyder ’af en særlig størrelse’. Og den er skabt på opfordring fra de, der har meget frihed i kalenderen, og som ønsker at investere i større albuerum og nyde endnu mere luft under vingerne.  


Investér i livskvalitet

16 ejere investerer i to huse og to lejligheder med en gennemsnitlig værdig på 10,5 millioner kroner. Der vil være sove-pladser til 8 i lejlighederne og 10 i husene.


Investering for de 16 ejere: 2.995.000 kr.

De månedlige fællesudgifter: 4.400 kr.


4 boliger på top lokationer

Quantus henvender sig til familier, der ønsker stor fleksibilitet, når de planlægger ferie, og som foretrækker egen bolig i områder, hvor ferierne oftest bliver af længere varighed. Ejerne har hele 13 uger i gennemsnit til rådighed om året, til sol, strand, sport, ski, kultur – og gourmet-oplevelser, nogle af de bedste steder i Europa.


De fire boliger i MH06 Quantus er placeret i:


Piemonte * Villefranche * Megève * Marbella Læs hele prospektet her:


Piemonte - Norditalien

Hvis  man  går  efter  mange  kvadratmetre  og uforstyrrethed,  er Piemonte et oplagt område. Her leder vi efter et klassisk stenhus med fænomenal beliggenhed og plads til 10 personer. Yderligere er kravene til boligen, at den skal have solrige terrasser og altaner og en privat pool. Boligen vil være placeret højt beliggende med vid udsigt til bjergtagende natur ca. 1,5 time i bil fra Milano lufthavn.
Villefranche - Sydfrankrig

Villefranche-sur-Mer er i sig selv noget særligt, idet stedet er smukt og ligger som første stop ad den mondæne kystvej til Monaco. Boligerne i området er ikke billige, men til gengæld møder man oftere lokale end en strøm af turister.Udsigten findes ikke meget bedre på hele kysten i Sydfrankrig, og vi sørger for, at man fra egen balkon/terrasse kan nyde livet. Du skal forvente tre separate soveværelser og gode udeområder med plads til minimum otte personer. 

Megève - De franske Alper

Megève er en hyggelig bjerg-by som byder på knap 300 km pister til ski i vintersæsonen og skønne vandre- eller mountainbiketure i sommerhalvåret.I Megève leder vi efter en stort eksklusiv chalet lejlighed med højt til loft. Du kan regne med, at lejligheden rummer plads til både dig selv og din halvstore familie, eller evt. flere vennepar. Vi leverer en lejlighed med minimum tre soveværelser og minimum to badeværelser.

 


Marbella - Sydspanien

Når man køber villa for 10,5 millioner kroner, er man i et niveau, hvor man ikke bare kan forvente kvadratmetre og sovepladser nok til 10 personer, men også kan se frem til ægte luksus og skønne udeområder. Huset vil være i moderne funkisstil eller en ældre moderniseret villa i maurisk byggestil og med plads til 10 personer. Boligen vil være placeret tæt på golfbaner og naturreservater og kun få minutters kørsel fra by, strand, havn og havet. 


Hvis du er interesseret i MH06 Quantus, så kontakt os enten på mail: [email protected]  eller telefon: +45 53 53 78 60

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev