MH07 Terrain - åben for tegning

skagen2

MH07 TERRAIN tilbyder beliggenheder på nogle af de bedste adresser, og de fire boliger forener eksklusivitet, ro og charme i en smuk pakke af variation.


Sammen med 15 andre familier bliver du ejer af 4 boliger, og på grund af det lave antal ejere kan vi tilbyde den ultimative frihed i forhold til ophold i dine boliger.


Da alle steder er i overkommelig rejseafstand, er puljen konstrueret, så du kan tage på ferier eller forlængede weekend-ophold mange gange om året, og vi forestiller os derfor et brugsmønster, som ligner det du ville have, hvis du havde dit helt eget sommerhus.


I gennemsnit har alle ejere 13 ugers ophold i deres boliger – hvert år.


Hvis du er fleksibel på dine ferietidspunkter kan du dog nyde helt op til 28 uger i dine boliger om året, og er du derimod låst af skoleferierne, kan du typisk regne med 6-7 ugers ferie.


EN HUNDEVENLIG FORENING 

En del har spurgt, om man må medbringe kæledyr i MyHomes boligerne. Og som bekendt er det generelt ikke tilfældet.

Men, vi lytter selvfølgelig altid til gode ideer og ønsker, og har derfor nu gjort MH07 Terrain hundevenlig.


Vi har valgt, at gøre MH07 Terrain til en hundevenlig forening, da alle fire boliger er huse med store udearealer og med masser af plads. Boligerne er placeret i naturområder, og ligger alle i overkommelig køreafstand, hvilket gør det nemt at tage det firbenede familiemedlem med. 


Selvfølgelig afgrænses foreningens ejerskab ikke af, om man har hund. MH07 Terrain er for alle, både familier med eller uden hund.PROSPEKT. Ønsker du at læse mere om MH07 Terrain, kan du downloade vores prospekt.  


16 ejere om 4 boliger

Pris: kr. 1.595.000

Fællesudgifter: kr. 3.600/månedDOWNLOAD


LOKATIONERNE. I MH07 Terrain får du boliger i Danmark, Sverige og Norge. Læs om lokationerne her.  


Skagen - Nordjylland

Skagen har igennem årtier været populært og kendt for sin travle sommersæson, men har hele året meget at byde på.


Naturen og strandene er helt unikke for Skagen og det nordligste Jylland, og bare oplevelsen af Skagerak og Kattegats sammenfletning ved Grenen, gibber i de fleste.


Der er mange aktiviteter at nyde i Skagen og omegn, og hvad end man er til maritim sport, cykling, golf, kultur, kulinariske oplevelser eller noget helt andet, tilbyder stedet et rigt udvalg af muligheder.


Skagen er ligeledes valg fordi forbindelserne til henholdsvis Kristiansand og Larvik i Norge, og Göteborg i Sverige er gode. Det er således helt oplagt at kombinere et ophold i sommerhuset i Skagen med en tur til hytten i Norge eller huset i den svenske Skærgård. Der sejler færger til begge steder fra det nordlige Jylland. Begge steder indenfor 30 minutters kørsel.


Du bliver ejer af et klassisk sommerhus med mindst tre soveværelser – soveplads til otte voksne.Hornbæk - Nordsjælland

Hornbæk i Nordsjælland er en klassisk badeby med prægtige villaer og smukke sommerhuse. Her har generationer siden 30’erne nydt den friske havluft, de skønne strande og det aktive liv på havnen.


Byen kaldtes tidligere for Kystens Perle og det er stadig betegnende. Med højt til loftet og masser at opleve. Her er der kulinariske åbenbaringer, kulturelle input, sportsaktiviteter og shopping i skøn forening. 


Mange nye tiltag har skabt ekstra liv i området. Bl.a. Hornbækhus, hvor alle nu mødes og spiser i fællesskab, er et stort hit og området Det Fedtede Hjørne emmer af hygge for alle aldre. Udover liv og glade dage, byder Hornbæk også på fred og ro. Det kan især anbefales at opleve den helt særlige stemning ved at vandre og cykle i omgivelsernes berømmede natur.Hemsedal - de norske fjelde

Nordens alper. Top helårs lokation der regnes som en af nordeuropas bedste alpine skidestinationer. Fantastiske præparerede langrensløjper på mere end 300 km, og bjergene der rejser sig helt til op til 2.500 m med masser muligheder for flotte vandreture og med enorme klatreområder. Et eldorado for mountain-bike og off-road cykling. Stedet har sin egen 18-hullers golfbane og ligger kun tre timer fra Gardemoen, hvis ikke du da vælger at køre, eller tage færgen fra København til Oslo.


Bor man i Jylland, vil det være naturligt at tage færgen fra Hirtshals eller Frederikshavn til Norge.


Hemsedal ligger ved porten til Jotunheimen og Utladalen – et område af Norge, som kunne være kulisse til en eventyrfilm, eller derfor er en yndet destination for naturelskere og livsnydere hele året rundt.


Skisæsonen er lang og sneføret sikkert, og afløses af en ligeså lang sommersæson fra juni til oktober. 


Boligen bliver med mindst to soveværelser, og plads til seks voksne. Vi stiler kraftigt imod at tilbyde ski-in / ski-out placering.Skærgården - det vestlige Sverige

Med Stenungsund som ”hub” og udgangspunkt for et væld af små hyggelige øer i den vestlige svenske Skærgård, åbner der sig en verden af unik natur og rolig atmosfære. Her kan du nyde de smukkeste solnedgange og om du er til lækker mad, ture i din kajak, eller blot til at nyde udsigten og roen, tilbyder området noget helt ekstraordinært.


Området ligger lige nord for Göteborg, og kan nås i bil fra København på godt 3 timer eller via færge fra Frederikshavn med lidt længere rejsetid. 


Midsommer er speciel i Sverige og helt særlig i dette område, hvor den står på krebsegilde, lange lyse nætter og bad i det krystalklare vand til langt ud på aftenen.


Vi vil gå efter den bedst mulige udsigt og et hyggeligt træhus med mindst tre soveværelser – otte sovepladser i alt.
Kontakt os på tlf. +45 53 53 78 60 eller skriv på [email protected]

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev