Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

Unik mulighed for erfaren marketingchef

Anonym mand
Claudia Lillebjerg Simonsen, HR Support
MyHomes salgsmateriale

Vil du at stå i spidsen for markedsføringen af populært luksusdelekoncept?

Drømmer du om at sætte dit præg på et voksende marked for ferieboliger i et ægte delekoncept, hvor flere familier går sammen om at eje fem luksusferieboliger i Europa? Drømmer du samtidig om en arbejdsplads med højt til loftet, hvor det sociale sammenhold, faglighed og humør er i top, hvor vi løfter i flok, og har et erklæret mål om altid at være de bedste? En arbejdsplads med gode kollegaer, masser af plads til kompetenceudvikling og socialt samvær.

Sådan en arbejdsplads er MyHomes. Og lige nu søger vi en ambitiøs og dygtig kollega i rollen som marketingchef, der kan tage vores marketingindsats til næste niveau.

Om stillingen
Som marketingchef får du en hovedrolle i vores virksomhed. Du får strategisk og operationelt ansvar for at videreudvikle MyHomes brandet, samt planlægge og implementere kampagner for vores koncept, hvor målet er at skabe større kendskab, en styrket positionering og øget tilgang af nye ejere i konceptet.

Din vigtigste opgave bliver at identificere, udvikle og planlægge vores samlede marketingaktiviteter, herunder løbende annoncering i dagbladene og en markant indsats på digitale platforme. Du får MyHomes’ samlede marketingbudget at jonglere med, og du er nøgleperson i samarbejdet med vores kommercielle, digitale og kreative samarbejdspartnere.

I tæt samspil med salgsafdelingen sikrer du, at marketingafdelingen understøtter forretningen med effektive værktøjer, kampagner samt indhold til de forskellige kanaler, f.eks. produktion af video. Effektmåling, kundeundersøgelser samt budgetopfølgning bliver en naturlig del af din hverdag.

Med dit knivskarpe overblik, grundlæggende kommercielle forståelse og strukturerede projektledelse skaber du en effektiv og nyskabende implementering af marketingstrategien og en markant branding. Din positive og tillidsskabende tilgang gør det nemt for dig at opbygge tætte relationer til samarbejdspartnere. Du har en grundlæggende æstetisk sans, og motiveres af at fortælle historier, der skaber nysgerrighed, og synes det er givende at opfylde danske familiers drømme om at eje luksusboliger i Europa.

Vi forventer, at du har en stærk faglig ballast, som gør dig i stand til at sætte dit præg på virksomheden og dens udvikling. Du vil til gengæld få rig lejlighed til at lære og dygtiggøre dig yderligere, og det er derfor vigtigt, at du kommer med stor motivation, høj energi og lysten til at være en del af et hold.

Du vil referere til vores adm. direktør og bliver en nøglespiller i vores stærke team.

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@myhomes.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Finn Christensen på 3121 3331.

Hvem er du?
Som person er du udadvendt, ambitiøs, nysgerrig og selvstændig. Du har en passion for branding og markedsføring, og du har et skarpt øje for æstetik og visuel identitet.

Derudover forestiller vi os, at du:
• Har minimum 5-10 års erfaring med branding – gerne af luksusgoder
• Er rutineret i udvikling og implementering af marketingkampagner. Gerne fra en marketingafdeling eller fra bureau
• Har udarbejdet flere marketingstrategier og holder af at eksekvere på det taktiske niveau
• Har erfaring med projektstyring og udviklingen af kreative marketingkoncepter
• Har et udpræget digitalt mindset og ved, hvad der gør en forskel på SoMe
• Er en habil projektleder
• Er en holdspiller, som vægter det sociale fællesskab med dine kollegaer højt
• Er god til at samarbejde med andre fagområder og ser en stor værdi i at opnå succes – både individuelt og som team
• Kan omsætte tal og data til læring og er god til at koble overordnede strategier
• Har fokus på, hvordan du kan bidrage til, at vi løbende videreudvikler os

Det får du
• Et spændende job med ansvar og udviklingsmuligheder
• Et budget, der understøtter dine marketingambitioner hos os
• En eftertragtet adresse i hjertet af København (Bredgade)
• Et hold af seje kolleger på samme mission – at skabe luksushjem i Europa

image/svg+xml

Hvem er MyHomes

Vi er et stærkt hold af ildsjæle, som brænder for vores arbejde, og har det sjovt med det. Vi elsker at overraske og at overgå os selv. Vi arbejder passioneret og kompromisløst, og går langt for at levere noget ud over det sædvanlige.

Vi siger tingene, som de er. Det ligger i vores dna at arbejde ansvarsfuldt og med fuld transparens i alt, hvad vi laver. Med skarp fokus på detaljen, stræber vi efter at skabe de bedste løsninger, som kombinerer kvalitet, funktionalitet, æstetik og sund økonomi.

Vi forvandler boliger med udgangspunkt i det, vi selv drømmer om. Og vi er ikke til lette løsninger, men søger konstant at innovere og nytænke – at definere nye standarder.

Vi sætter kort sagt en ære i at levere en wauw-oplevelse for MyHomes ejerne – hver gang. Og vi er kendt for det.

Søg stillingen som marketingchef