Hør mere om MyHomes

Velkommen til MH15 Quantus

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, adm. direktør & stifter
Provence luksusbolig Sydfrankrig

Vi har set frem til at præsentere vores nye Quantus, som betyder ’af en særlig størrelse’, og hvor blot 16 familier samles om fire luksusboliger. Det er villaer i både Piemonte og Provence, og store lejligheder på Mallorca og i Megève. Puljetypen er skabt til de familier, der har ekstra plads i kalenderen, og som ynder at booke på impulsiv basis. Den er ligeledes skabt til dem, der ønsker at investere i større albuerum og boliger fra den øverste hylde.

I anledning af Quantus-lanceringen byder vi på et eksklusivt informationsmøde specifikt om den nye MH15. Mødet finder sted lørdag d. 11. marts kl. 14.30 i inspirerende omgivelser hos UR Contemporary Art & Interior, Amager Strandvej 110a, København S.

Udover at berette om MyHomes og besvare spørgsmål, byder vi på et godt glas vin fra Piemonte og lidt godt til ganen. Og samtidig inviterer vi indenfor i et spændende univers af nyklassiske møbler og værker af nogle af tidens største herboende kunstnere, som f.eks. Michael Kvium og Christian Lemmertz.

Indtil videre giver vi herunder et glimt af, hvad du kan se frem til at eje, når du investerer i MH15 Quantus.

Provence

I Provence leder vi efter et sted, hvor vi kan skabe et fransk drømmehus. Det kan være et hus, som skal renoveres, eller en grund, hvor vi bygger et nyt hus i autentisk stil. Begge muligheder vil rumme masser af komfort og provencalsk autenticitet. Vi søger i baglandet, hvor roen og stemningen kan mærkes ude og inde. Huset vil have egen pool med smuk udsigt over landskabet og sovepladser til både familien, og vennerne. Der er lagt op til gastronomiske oplevelser i historiske omgivelser, der emmer af fransk elegance. Forvent et charmerende landhus smukt indrettet med skandinavisk design krydret med autentiske detaljer både i interiør og arkitektur. Huset vil have 5 soveværelser og 3 badeværelser, skønne terrasser og pool samt egen have med petanquebane.

Piemonte

I Piemonte leder vi efter et hus, der typisk skal renoveres, eller en grund, hvor vi kan bygge et hus, i området mellem Alba og Acqui Terme. Huset vil have egen pool og udsigt til smuk natur fra en hyggelig have og store terrasser. Der vil være 5 soveværelser og 3 badeværelser, så er der sovepladser til hele familien, samt vennerne, der er inviteret med for at udfordre cykelformen, eller blot for at frekventere vingårde i alle afskygninger og de små hyggelige byer i området. Regn med at alle relevante detaljer er tænkt ind i indretning, ude som inde.

Megève

I Megève går vi efter en lejlighed med sovepladser til otte beliggende i en af de mange charmerende chaleter, der er udstykket som lejligheder. Lejligheden vil have 3-4 soveværelser samt min. 2 badeværelser, og du vil kunne nyde eftermiddagskaffen fra egen altan eller terrasse. Vi tilstræber, at den ligger i gåafstand til byen og i nærheden af et velfungerende liftsystem, så du hurtigt og effektivt kan begive dig rundt. I lejligheden vil du finde alle moderne fornødenheder af bedste kvalitet såsom mountainbikes, støvlevarmere og skabe til det skiudstyr, du har med eller lejet.

Mallorca

På Mallorca søger vi en bolig i et attraktivt område på den vestlige og syd-vestlige del af øen, som lever hele året. Det bliver enten en kystnær lejlighed med udsigt eller et tilsvarende townhouse med adgang til havet eller en pool. Både lejlighed og townhouse vil være stort nok til 8 sovende fordelt på 3-4 soveværelser med min. 2 badeværelser. Boligen vil selvfølgelig have altan eller terrasse, hvorfra måltider kan nydes og lounge til ren afslapning.

Ønsker du at tilmelde dig infomødet om MH15 Quantus?

Tilmeld her