Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde
Hent prospekt helt gratis HENT PROSPEKT
Marbella villa Broste stol Poster and Frame plakat B&O højtaler Muubs spisebord

Gode grunde til at investere i MyHomes

Hånden på hjertet; hvis smukke og dejlige Danmark havde alt, man kunne ønske sig, ville vi næppe drømme os mod sydligere himmelstrøg ind imellem. Solens varme lokker, og vi kommer beriget hjem, genopladet med ny energi og nye duft-, syns- og smagsindtryk.

Tilmeld dig informationsmøde

Vi danskere har især været flittigt rejsende siden 60’erne, og mange har undervejs tabt deres hjerte til små spanske landsbyer, den sydfranske stil og charme eller til den italienske markedsstemning om lørdagen. Og er vendt tilbage til favoritstedet, gang på gang, for at suge al den særlige energi til sig. Indtil man slet ikke kan undvære stemningen og vælger at investere i en lokal bolig. Og først dér går det op for mange, hvordan glæden ved at eje sit eget også er følelsen af luksus og frihed. Det går også op for mange, hvor kompliceret et køb af hus eller lejlighed i udlandet i realiteten kan være, og hvor mange udfordringer man står overfor.

Det er væsentligt at kende både omfanget og kompleksiteten af processen, for at forstå det MyHomes bidrager med, og dermed sparer ejerne for. Og hvorfor det i grunden virker så ukompliceret og legende let, at investere i ikke bare én luksusbolig, men op til fem på én gang, når man overlader ansvaret til os.

Er man alene, står man selv med ansvaret
Det kræver som oftest en større investering at anskaffe bolig af en vis størrelse og kvalitet. Og endnu mere hvis det er i udlandet. Dernæst er det krævende både sprogligt, økonomisk og tidsmæssigt at gennemføre selve handlen af boligen. Rejser, mæglere, notarer, etc. tærer alt sammen på budgettet.

Når boligen er anskaffet, går man ind i en ny fase, hvor det drejer sig om istandsættelse og indretning. Hvordan skal der se ud? Hvor skaffer man materialer og især pålidelige håndværkere, som forstår ens ønsker til stil og kvalitet, og som man kan kommunikere med i fagtermer? Når boligen endelig står klar, skal der sørges for indretning. Mange har ideer og ønsker, men de færreste får det ført ud i livet på én gang og i en kompromisløs sammenhæng.

Endelig skal der lægges planer for løbende vedligeholdelse af boligen og arbejdet med at holde have, træer, buske, blomster, pool etc. For ikke at tale om organisering af rengøring. Og så skal man derudover sætte sig ind i alle lokale skatter, regler og afgifter til affald, vand, el, forsikringer mm. Der er simpelthen så meget, der skal håndteres, og mange regninger, der skal betales, før man kan nyde sit nye hjem i udlandet.

Vi kan godt forstå, at mange giver op på forhånd og fortsætter på traditionel vis med at leje sig ind rundt omkring.

Forventningens glæde
Alt det praktiske og tidskrævende arbejde, er netop det MyHomes står for. Vi påtager os alt det, der afholder mange fra at udleve deres drøm.

Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at ejerne ikke skal tænke på noget som helst i forbindelse med køb, istandsættelse, indretning og alt det efterfølgende vedligehold. Vi kender alt til processerne og faldgruberne ved bolighandel i udlandet, og vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, som tager sig af alt det besværlige på lokationerne. Vi gennemfører opgaverne professionelt i ejerkredsens interesse og sikrer, at slutresultatet er totalt gennemførte luksusboliger, der overdrages til mange års oplevelser og glæde for ejerne.

Investering i fast ejendom – og livsglæde
Historisk set har det været gunstigt at investere i mursten. Mange kender til det hjemlige boligmarked, og de fleste har en god fornemmelse for, hvor i landet det er attraktivt at bo. Det er til gengæld langt de færreste, der kan overskue hele den internationale boligpuls.

Hos MyHomes har vi sat os godt og grundigt ind i, hvor det er bedst at investere. Både i hvilke lande, der har haft en stabil udvikling i ejendomsmarkedet, men også nedbrudt på attraktive egne og byer, hvor der virkelig er noget at komme efter. Derfor har vi på forhånd udpeget perlerne for de kommende ejere. Vi ved, at ikke alle ejere har kendskab eller nødvendigvis forkærlighed til alle lokationer, men vi kan med sindsro sige, at det er steder, hvor man taber sit hjerte og genfinder sin sjæl. Og hvor investeringen efter al sandsynlighed vil blomstre i takt med tiden – og humøret.

Vi plejer at sige, at man ikke kun skal investere for investeringens skyld, men i høj grad for livsglædens. Man får stor frihed og fleksibilitet i forhold til ferieformer og oplevelser. Man kan opholde sig i sine boliger, der repræsenterer en høj grad af luksus, og man kan nyde at høre til, der hvor man bor. Man bruger simpelthen sin investering til at forøge sin livskvalitet, og det føles oveni købet dejligt, at kunne dele herlighederne med de nærmeste.

luksusvilla i sydspanien pool villa luksus bolig

Spredning og deling af risiko 
En del af den økonomiske ro, hvormed man kan investere i MyHomes-boligerne, handler om spredning af risikoen. Ikke alene er man flere skuldre om at bære den initiale investering, de løbende udgifter og vedligeholdelsen, men fordi investeringen i boligerne foregår i en række forskellige lande, vil eventuelle ændringer eller udfordringer i ét lands ejendomsmarked få meget lille indflydelse på puljen af boliger.

Boligerne købes desuden kontant, og hver ejer indbetaler et depositum svarende til 12 måneders fællesudgifter. Og eftersom vi har et godt og erfarent blik for boligers potentiale, overdrager vi som oftest nøglerne med en umiddelbar værdistigning fra første dag i ejerskabet.

Er MyHomes en dyr ferieform? 
Når investeringen først er foretaget, og man ejer sine boliger, så er der den store sidegevinst, at man i fremtiden kan slippe for at bruge penge på hoteller eller at leje sig ind i andres boliger, for ikke at tale om at skulle finde det rigtige at leje sig ind i. Hvem har ikke prøvet at bruge flere aftener i træk på nettet, for at finde hotel til familiens næste ferie?

Når man lejer, er der tale om en éngangsudgift. Pengene kommer som bekendt ikke igen. Som MyHomes ejer betaler man sammenlignet cirka en tredjedel af beløbet, hvor fællesudgifterne går til drift og vedligehold af ens investering.

Man sælger, hvis man vil
Det tager os cirka et år at fuldføre en pulje for en ejerforening. Dermed skal ejerne i de nystartede foreninger væbne sig med lidt tålmodighed og alle stole på, at MyHomes løber stafetten i mål for dem. Kan man ikke vente på at boligerne i en ny pulje materialiseres, kan man skrive sig op på en venteliste, hvor man får mulighed for at erhverve en andel, der sælges i en velfungerende, velkendt ejerforening. De eksisterende puljers andele er særligt attraktive, fordi en kommende ejer på stedet kan se og opleve, hvad man køber, og hurtigt tage investeringen i brug.

De første andele i gensalg blev handlet til 1.300.000 kr. og var oprindeligt købt til cirka 900.000 kr. Medregner man omkostninger til transaktionen mm. er der tale om en forrentning på cirka 10% p.a. – efter skat.

book et personligt møde, hvor du kan høre mere om MyHomes-konceptet”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kontakt os