Klassisk MyHomes kombination

vf-cap-ferrat

Vi har allerede skabt lidt af en klassiker med kombinationen af Megève, Piemonte og Villefranche.


Alle tre lokationer er fra allerøverste hylde, hvilket betyder på nogle af de mest attraktive beliggenheder i Europa. Det er samtidig steder, der af mange kategoriseres som foretrukne beliggenheder, når deres drømmebolig skal placeres.


Megève, PIemonte og Villefranche er hver især eksklusive, og er derfor altid med i vores Europæiske puljer.


Hvis man f.eks. starter i Megève i de franske Alper, kan man efterfølgende begive sig til Piemonte på knap tre timer, og fra Piemonte videre til Villefranche på tilsvarende tre timer. Med boliger de tre steder, kan du således opnå tre vidt forskellige ferieformer, på nogle af de mest eftertragtede steder.


Nedenfor er lidt inspiration i form af billede og tekst, som forklarer, hvorfor de tre lokationer er blevet så populære blandt vores ejere.


Kontakt os på 5353 7860 eller læs mere på: TIL SALG NUTag med på den klassiske rute


Megève (franske Alper)


Vi starter turen i Megève for foden af Mont Blanc i de franske Alper. Det er en by der har så meget at byde på sommer som vinter. Michelin-restauranter, vandreture, cykelture, golf på 18-hullers bane, og så meget mere salve for sjælen i den skønneste natur.
Overalt i byen emmer der af eksklusivitet og ægte alpe-stemning.

 


Blandingen af skov og de majestætiske bjerge er noget særligt.Der er pittoresk og usædvanligt smukt i det fantastiske landskab.Hvad enten man er til vandre- eller cykelture, er der fremragende ruter og mange af dem.Piemonte (nordvest Italien)


Under tre timers kørsel kræver det at begive sig fra Megève og gennem Mont Blanc tunnelen til Piemonte. Vi er ude på landet i rolige og meget autentiske omgivelser. Der er vinstokke så langt øjet rækker, og grønt og frodigt, som få steder i Italien.


I Piemonte holder man en helt anden ferie end i Megève, selvom afstanden ikke er stor. Hvis man holder af at cykle er det bakkede terræn ideelt. Og er man mere til forkælelse med bedste vine og mad, kan meget få steder hamle op med Piemonte. Den lokale vinbonde byder oftest på et smageglas, og selv det verdenskendte grappa-destilleri Berta, deler rundhåndet ud af smagsprøverne.Restauranter med den smukkeste udsigt finder man mange steder - det er billigt og særdeles godt.Det bakkede og frodige terræn er karakteristisk for regionen.Man skal selvfølgelig kunne nyde sin helt egen pool - som her, hvor det er MH01 huset i Piemonte.Villefranche-sur-Mer (franske Riviera)


Villefranche er den første by man møder på ruten fra Nice til Monaco. Byen er lidt en overset perle, og kendt for sit hyggeligt og charmerende lokalmiljø. Der er en hel del fastboende lokale, og selvom der kommer mange turister hvert år, bibeholder byen sit autentiske præg. Mange hyggelige restauranter og små lokale strande præger byen, hvor der stadig landes friske forsyninger af fisk hver dag.


For år tilbage, var det bugten, hvor de flotteste krydstogtskibe lagde til, og som afgrænses af landtangen Cap-Ferrat, hvor de mest velhavende har deres sommerpaladser.


Blot 10 minutters kørsel, og man er i Nice, hvor kultur og shopping venter.Der er så smukt i hele Villefranche bugten - dejlige strande og flotte yachts.Byen har flere små hyggelige havne. Stemning, som man ikke finder så mange steder.Overalt oplever man farvestrålende og velduftende blomster.Promenaden er fuld af restauranter og liv i det daglige.

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev