Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Indretning i hjemlig stemning

Som ejer i MyHomes skal man opleve, at man er i forskellige omgivelser, når man besøger sine boliger. Vi skaber hjem til ejerne med udgangspunkt i funktionalitet, lækkerhed og overraskende detaljer.

stue spisestue plankebord antikt skab unik loftslampe italiensk italien norditalien piemonte bolig hjem stenhus hus villa feriebolig luksus luksusbolig luksushjm indretning stort plads til mange familieferie solferie vin ferie rejse oplevelser nye nybyg delkoncept delbolig nordisk stil nyt sommerferie overnatning på landet

KOM HJEM HVER GANG, DU REJSER UD

Enhver bolig i MyHomes er omhyggeligt og kompromisløst indrettet, og med en rød tråd gennem alle valg. Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af hjemlig hygge, funktionalitet og det bedste fra lokalområdet.

I køkkenskabene står tallerkener stablet og kaffekapslerne ligger klar. Sengene er redt, puderne puffet op og håndklæderne foldet. Vi sørger f.eks. for, at mountainbikes står linet op i Megève, badehåndklæderne ligger klar i strandtasken i Villefranche, og der er en liste over restauranter til dine besøg i Barcelona. Og så er poolen selvfølgelig altid renset og serviceret i dit hus i Piemonte.

Vi udvælger møbler til alle boliger og indretter dem nøje, så de opfylder de behov du og din familie har, når I besøger jeres hjem.

For at sikre et bredt udsnit af danske kvalitetsmøbler og –design, har vi et tæt samarbejde med danske indretningsarkitekter, og har samarbejdsaftaler med de mest anerkendte danske og internationale brands indenfor møbler, belysning og brugskunst.

DETALJERNE SKABER FØLELSEN AF HJEM 

Vi indretter boligerne efter høje danske standarder tæt koblet til en udpræget lokal stil, så vi underbygger, at der er tale om kvalitets luksusboliger, hvor følelsen af at komme hjem krydres med begejstringen over den kultur og charme, der kendetegner de enkelte lokationer.

Hvor er det hyggeligt, lyst og funktionelt indrettet – det er I virkelig lykkedes med
Stefan & Helle
Ejere i Comfort