Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Puljestørrelser til alle behov

Hos MyHomes tilbyder vi forskellige puljetyper, der varierer i antallet af boliger, kvadratmeter til rådighed og antal ejere, der samles om investeringen. Og så er der forskelle på, hvilke lande vi investerer i for ejerne. Fælles for alle puljer er MyHomes’ grundlæggende holdning til kvalitet, komfort og luksus.

MyHomes MH02 Piemonte terasse

Når man skal vælge en pulje, er der en række spørgsmål, man med fordel kan stille sig selv, før man beslutter sig. Er familien stor eller lille. Er børnene små, store eller måske i færd med at udvide flokken med børnebørn. Er vennekredsen mere end parat til at hoppe med på en smuttur, eller vil man ofte bare afsted for at koble af selv, alene eller med ens bedre halvdel. Måske tage arbejdet med og få fred til det i skønne omgivelser?

Den populære Comfort

I denne type pulje bliver man sammen med 28 andre familier, ejer af fem luksusboliger de skønneste steder i Europa. Boligerne ligger altid godt placeret og med masser af oplevelsesmuligheder lige udenfor hoveddøren. I bedste kaliber uanset om man har lyst til strand, storby, shopping, sport eller afslapning, kultur eller natur.

Comfort puljen er skønne boliger med masser af lækkerhed. Denne størrelse pulje er som udgangspunkt velegnet til f.eks. singler eller par, der vil anvende boligerne selv og måske sammen med den nærmeste familie eller de tætteste venner.

Der er altid minimum seks sovepladser i lejlighederne med to separate soveværelser og opredningsmuligheder, f.eks. sovesofa i stuen. I husene er der sovepladser til otte-ti personer, med mindst tre separate soveværelser og igen opredningsmuligheder.

Den nye Comfort med et plus

Denne puljetype er en videreudvikling af Comfort, hvor man ejer fem boliger sammen med 28 andre familier i Europa. Puljen er sammensat således, at du både får sommerhus i Danmark og fire boliger syd på, hvor du er garanteret godt vejr hele året rundt. Lokationerne er håndplukket og byder på et væld af feriemuligheder, hvor hunden nemt kan tages med.

Comfort+ henvender sig dermed til familier, der foretrækker luksusboliger både i ind- og udland med mulighed for at medbringe sin hund.

Den større Premium

I Premium puljen går vi et niveau op. Både pris- og størrelsesmæssigt. Det er samme antal ejere, nemlig 29, som deles om herlighederne. Her investerer vi i fem komplet indrettede luksusboliger, i topklasse. Generelt går vi i alle puljer efter udvalgte lokationer, med huse og lejligheder i attraktive områder som skal byde på noget helt særligt.

I Premium er der god plads. Med rigelige kvadratmeter vil otte personer føle sig godt tilpas i lejlighederne, og ti personer fylder kun lidt i husene. Der er sovepladser til alle, men antallet af separate soveværelser kan variere fra bolig til bolig.

Den eksklusive Quantus

I Quantus kan vi tilbyde den ultimative eksklusivitet i form af frihed til ophold i boligerne. Med blot 16 ejere i foreningen, der deles om investering i fire luksusboliger, kan man i gennemsnit nyde 13 ugers ophold om året. Og med masser af fleksibilitet i feriekalenderen – helt op til 28 uger. Er man derfor fokuseret på, at kunne booke ophold impulsivt og have rigeligt med muligheder i kalenderen, finder man ganske enkelt ikke et bedre produkt på markedet.

“Find den perfekte pulje til dig og din familie”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se alle vores puljer