Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Drømmen blev født på bagsiden af en serviet

De første grundsten til MyHomes blev lagt tilbage i 2015. Grundlægger og initiativtager Finn Christensen var, efter mange år som topchef i organisationer som IBM og Mærsk, et sted i sit liv, hvor han ønskede at skabe sin egen virksomhed sammen med andre ildsjæle.

Finn har altid været fascineret af at rejse og opleve det lokale liv, der udfolder sig andre steder i verden. Da han samtidig er en livsnyder med sans for boliger og indretning, opstod idéen til MyHomes med afsæt i et personligt ønske om at forene særlige rejseoplevelser med bekvemmelighed og sund fornuft.

De første konceptuelle tanker for MyHomes blev nedfældet på bagsiden af en serviet i Lagkagehusets kælder på Hellerup Strandvej, og efter måneders forberedelse var vi i september 2016 klar til at gå i luften med første version af hjemmesiden under navnet myhomes.dk, og rejsen var begyndt.

Målet har fra starten været at skabe et meningsfuldt koncept, der giver glæde og livskvalitet. Ved at dele ejerskab med flere familier ville vi give flere mulighed for at eje ferieboliger på attraktive lokationer i Europa for mindre, end det koster at købe én.

Fremtiden kalder på, at vi må være flere, der deles om ressourcerne, og vi ville skabe en model, hvor du som ejer deler økonomi, ressourcer og glæder med de øvrige familier, og så måtte det være vores fineste opgave at varetage alt det praktiske med at drive og administrere boligerne.

Det tog cirka et år at fuldtegne den første forening, MH01 Comfort, og de første 29 ejere har efterfølgende fået følgeskab af flere hundrede ejere fordelt på forskellige Comfort, Premium og Quantus foreninger. De mange ejere nyder godt af deres investering i livskvalitet, bekvemmelighed og frihed.

Italien ferie bolig udsigt pool have luksusferie MH01 Comforts stenhus i Piemonte

 

Vi giver dine rejseoplevelser et hjem

Når du som ejer lægger din investering i vores hænder, kan du glæde dig til at følge processen med udviklingen af dine kommende europæiske hjem. Vores udviklingsteam arbejder kompromisløst med at finde de rigtige boliger på udsøgte lokationer, som har det helt særlige potentiale til at blive forvandlet til MyHomes boliger, du vil elske at vende tilbage til gang på gang.

Vi er nemlig kendte for vores stil og indretning, som ejerne giver os mange roser for:

“Her er fuldstændig fantastisk. Hyggeligt, hjemligt, stilfuldt og der er tænkt på hver en lille detalje. Tillykke til os alle sammen”.
Citat fra en ejer i en Premium forening

Vores support team er “hverdagens helte”, som altid har din ryg, når du har brug for assistance. Fra kontoret i København finder vi løsninger på udfordringer, der måtte dukke op, så du kan nyde din ferie.

MyHomes vokser kontinuerligt med flere foreninger og ejere, og vi glæder os hver gang til at byde nye ejere velkommen. Vi elsker ligeledes at få besøg på kontoret i København, hvor vi gerne byder på rundvisning og kaffe. Det gælder både ejere og dig, der er nysgerrig efter at høre mere om MyHomes eller bare gerne vil hilse på os.

Vi er gearet til at håndtere vokseværk og er drevet af at udvikle os. Vores virksomhed er strømlinet og effektiv, samtidig med at vi bevarer et højt serviceniveau på en professionel og personlig måde.

Med skarp fokus på detaljen, stræber vi efter at skabe boliger, som kombinerer kvalitet, funktionalitet, æstetik og sund økonomi.

MyHomes teamet

 

Vores boliger skal holde, hvad vi lover

Vi bygger og udvikler boliger, der skal holde i mange år. Vores fokus er at levere funktionelle og æstetiske boliger af høj kvalitet, så du som ejer bekymringsfrit kan nyde din investering i fremtiden.

Boliger har stor indflydelse på vores eksistens og livskvalitet, men sætter også et fodaftryk på klimaforandringerne. Det er vi meget bevidste om, og derfor prioriterer vi så vidt muligt at bevare bygninger og materialer i stedet for at bygge nyt, vi køber genbrugsmaterialer og indtænker energibesparende løsninger i boligerne, hvor det kan lade sig gøre.

Vores energiløsninger afbalancerer altid bæredygtighed, fornuftig økonomi, boligens komfort og overholdelse af lokale regulativer. Målet er at opfylde de højeste standarder inden for kvalitet og design, samtidig med at økonomisk ansvarlighed og lokale regulativer overholdes.

Hver bolig har sit eget udtryk, som er gennemtænkt og stilfuldt. Indretningen består af skandinavisk design krydret med skæve og kreative elementer fra lokalområdet.

Vores målsætning er at varetage ejernes investering ansvarsfuldt, og hele tiden at blive dygtigere til at udvikle MyHomes boliger til de fremtidige behov for den moderne boligejer.

soveværelse genbrugstræ alper MyHomes bolig i Megève beklædt i genbrugstræ

 

Horisonten flytter sig hele tiden

MyHomes er i vækst. Vi søger konstant at innovere og forfine vores koncept – og stræber efter at udbrede kendskabet til ejerboliger på delebasis. Vi er nysgerrige og tænker gerne i alternative løsninger. Vi vil gerne styrke vores evne til at se endnu længere ud i horisonten, og har derfor fokus på digitalisering og automatisering – både til gavn for MyHomes, og i særdeleshed for ejerne. Derudover opsøger vi spændende og holdbare samarbejdsrelationer, så vi fortsat kan tilbyde boliger og serviceydelser af højeste kvalitet.

Mallorca, en af MyHomes toplokationer i Europa

 

Kunsten at gøre noget anderledes

Vi er bevidste om, at vores vigtigste fokus er at udvikle og drifte MyHomes boligerne til ejernes fulde tilfredshed – og helst mere til. Men vi er også en virksomhed, der gerne overrasker og udfordrer. Vi er åbne og opsøgende, når nye muligheder byder sig, og vi dyrker og opdyrker frugtbare relationer. Vi er derfor begejstrede for vores nye samarbejde med Martin Asbæk Gallery, hvor galleriet udlåner værker til MyHomes boligerne. Værkerne udvælges nøje, så de passer til indretningen og stemningen på de forskellige lokationer. På den måde får flere danskere mulighed for at nyde kunsten i smukke og hjemlige omgivelser rundt om i Europa. Læs mere om samarbejdet med Martin Asbæk Gallery her.

Kunstværk udlånt af Martin Asbæk til en MyHomes bolig