Hør mere om MyHomes

Marbella, MH04’s nye hjem

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
Marbella sommer havn hav både bjerge bygninger

Over sommeren har vi været på boligjagt i solrige Marbella, og her har vi fundet MH04 Comfort’s kommende bolig.

SOMMER I SEPTEMBER
Termometret siger 28 grader, mens solen står højt på en skyfri himmel. Danmark sagde farvel til sommervejret for flere uger siden, men i Sydspanien er sommeren langt fra slut.

BY, STRAND OG GOLF
Beliggenheden er i top. Lejligheden, som vi har fundet til MH04 Comfort, er placeret få minutters kørsel fra stranden og den hyggelige by San Pedro. Byen byder på gode indkøbsmuligheder og at hav af hyggelige restauranter.

Sydspanien er kendt for sine enestående golfmuligheder. MH04 Comfort’s kommende bolig ligger få minutter fra en ny golfklub, som indbyder til golf i verdensklasse. Klubben hedder Los Arqueros og er én ud af mange højkvalitets golfklubber i området. Med brede baner og garanti for fantastisk vejr, er de lokale klubber et El Dorado for enhver golfspiller.

Golf Marbella

LUKSUSBOLIGEN
Ejerne i MH04 Comfort er garanteret en masse sol, når de i fremtiden besøger deres nye lejlighed i Sydspanien. Lejligheden er på 109 m2 og rummer 3 soveværelser, 2 badeværelser og en stor terrasse på 40 m2 med skøn udsigt til hav og by.

Lejligheden er nybygget med lækre og eksklusive materialer med gulv til loft vinduer, så de mange solskinstimer kan nydes fra det store køkken-alrum.

Derudover er der 2 lækre pools og privat parkering tilknyttet ejendomskomplekset.

Vi forventer, at boligen står klar sidst på året i år, så MH04 Comfort ejerne kan gøre brug af deres bolig i Sydspanien hele næste år.

Lejlighed Marbella

Vil du fordybe dig yderligere?

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe får du 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning.

Få tilsendt magasinet