Marbella, MH04's nye hjem

Over sommeren har vi været på boligjagt i solrige Marbella, og her har vi fundet MH04 Comfort's kommende bolig.


Sommer i september

Termometret siger 28 grader, mens solen står højt på en skyfri himmel. Danmark sagde farvel til sommervejret for flere uger siden, men i Sydspanien er sommeren langt fra slut.


By, strand og golf

Beliggenheden er i top. Lejligheden, som vi har fundet til MH04 Comfort, er placeret få minutters kørsel fra stranden og den hyggelige by San Pedro. Byen byder på gode indkøbsmuligheder og at hav af hyggelige restauranter. 


Sydspanien er kendt for sine enestående golfmuligheder. MH04 Comfort's kommende bolig ligger få minutter fra en ny golfklub, som indbyder til golf i verdensklasse. Klubben hedder Los Arqueros og er én ud af mange højkvalitets golfklubber i området. Med brede baner og garanti for fantastisk vejr, er de lokale klubber et El Dorado for enhver golfspiller.Luksusboligen

Ejerne i MH04 Comfort er garanteret en masse sol, når de i fremtiden besøger deres nye lejlighed i Sydspanien. Lejligheden er på 109 m2 og rummer 3 soveværelser, 2 badeværelser og en stor terrasse på 40 m2 med skøn udsigt til hav og by.Lejligheden er nybygget med lækre og eksklusive materialer med gulv til loft vinduer, så de mange solskinstimer kan nydes fra det store køkken-alrum. Derudover er der 2 lækre pools og privat parkering tilknyttet ejendomskomplekset.Vi forventer, at boligen står klar sidst på året i år, så MH04 Comfort ejerne kan gøre brug af deres bolig i Sydspanien hele næste år.


Lejligheden i Marbella kan også blive din. Der er lige nu få andele tilbage i MH04 Comfort, som du kan læse om her:


MH04 Comfort  


Ring til +45 53 53 78 60  eller deltag i vores informationsmøde for at høre mere om MyHomes og alle fordelene ved konceptet.

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev