Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

De sidste dage inden indflytning

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
piemonte drømmehus fra skrot til slot

Tæt på byen Canelli, i Piemontes rolige landskab, er en norditaliensk drømmebolig netop afleveret til ejerne i en Comfort forening. Huset fremstår i dag som et klassisk italiensk landhus med lækre moderne løsninger og smukke elementer, men forud for det færdige resultat ligger rigtig mange timers arbejde, og i den afsluttende fase vrimlede det med folk, som knoklede løs for at færdiggøre det omstændige renoveringsprojekt.

Huset er en gammel gård fra 1900-tallet med mange fine detaljer og en charmerende antik vinkælder, der efter 1,5 års arbejde nu er totalrenoveret. Huset er indvendigt blevet opdateret med nye gulve med gulvvarme, nyt køkken og nye badeværelser samt en nyistandsat vinkælder. For få uger siden blev det store pakkelæs fordelt i flyttebiler i Danmark, som satte kursen mod Piemonte. Alt inventar er udvalgt i stil med boligens endelig udtryk, og indretningsarkitekterne har derfor været med på projektet siden starten. På billederne fornemmer man måske det store arbejde i at pakke alle flyttekasser ud, samle møbler og opsætte installationer som lamper.

Udover flyttefolk og handymen, der løber frem og tilbage indenfor, foregår der ligeledes en del koordinering udenfor. Helt frem til leveringdatoen var projektet udfordret med leveranceforsinkelser, hvilket resulterede i flere løse ender, der skulle klares. For at nå helt i mål arbejdede ikke mindre end 20 mand, herunder håndværkere, malere og gartnere, på at færdiggøre det udvendige af huset i ugerne op til aflevering.

Som billederne illustrerer, er der mange bolde i luften på samme tid, så det gælder om at bevare overblikket. Det er MyHomes’ development team heldigvis meget rutinerede i, og de styrer slagets gang og sørger for, det sidste arbejde udføres.

Et så omfattende renoveringsprojekt kræver en masse planlægning, og selv om der er lagt udførlige planer, opstår der stort set altid uforudsete situationer, som bevirker, at der skal handles og træffes nye beslutninger. Som privatperson kan man oftest leve med forsinkelser, men det kan vi ikke. Vi har en deadline, som skal overholdes, da de første ejere allerede har planlagt deres rejse og glæder sig. Derfor skal vi nå i mål hver gang – og det gør vi, om så det kræver, at alle mand er “på dæk” på samme tid.

Efter indretningsarkitekterne var taget hjem, overtog vores projekt- og indretningskoordinator, Mette, boligen. Hendes opgave er at sørge for, at boligen er udstyret med alle de fornødenheder, ejerne har brug for, når de holder ferie. Derudover udarbejder hun Velkomstbogen, der følger med hver bolig, og som indeholder alle vigtige informationer om huset. Med Velkomstbogen kan ejerne hurtigt få et overblik over alle de “skatte”, boligen rummer samt praktiske oplysninger som affaldssortering, aircondition og indkøbsmuligheder.

Selvom det var en udfordring med så mange mand på dæk, lykkedes det, og resultat taler for sig selv. Den sidste, der bakkede ud af indkørslen og lukkede gaten efter sig, var gartneren, som havde planeret haven og gjort den pæn og ordentlig til ejerne.

Ønsker du også en drømmebolig i Piemonte?

Vi har netop fundet endnu en perle tæt på Canelli i Piemonte. Puljen er stadig åben for tegning, og du kan derfor nå at være med på projektet fra start.

Bolig fundet til MH12