Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig fundet i Piemonte til MH12 Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
image/svg+xml

Vi har netop fundet en perle midt i vinland i Piemonte til MH12 Comfort. Foreningen har allerede købt en lækker projektbolig i Marbella, og kan derudover se frem til boliger på Côte d’Azur og i Megève og Rom. MH12 Comfort er stiftet i første fase, men har stadig ledige pladser i anden fase.

ATTRAKTIV BELIGGENHED

Huset ligger i den hyggelige by Canelli, og har en skøn beliggenhed med panoramaudsigt over byen, og Alperne tronende i baggrunden.

Canelli er en af områdets mest kendte og attraktive byer, som byder på masser af god vin og mad foruden alt andet, man måtte have brug for af indkøb og kulturelle oplevelser. Byen ligger omkring 3 km fra huset og kan således nås på en god gåtur eller på cykel.

Området er beskyttet under UNESCO verdensarv, hvilket betyder, at der gælder særlige vilkår for renovering, men det er samtidig et eftertragtet kvalitetsstempel.

Man kan komme til huset fra to sider ad en lille lokal landevej med meget lidt trafik. Super charmerende kørsel med vinmarker på alle sider.

canelli

ET SUNDT HUS

Boligen er placeret højt og helt for sig selv i fredfyldte omgivelser. Den har en privat gate, som giver et ”estate” feel, der er et af vores ”nice to have” kriterier på scouting-listen.

Grunden er omkring 10.000 m2 og består, ud over areal omkring huset, af en græsmark bagved, som på sigt kan enten sælges fra eller måske beplantes med vin.

Se video af marken bag huset

Selve huset er stort, omkring 220 m2. Det er bygget i starten af 70’erne og fremstår godt funderet og strukturelt sundt. Der er over 3 meter til loftet og mulighed for at renovere det helt, som vi vil med masser af autentiske elementer.

Boligen vil efter en gennemgribende renovering fremstå ganske anderledes, når det er beklædt med de autentiske langhe sten. Der bliver lavet lækre omgivelser udenfor med privat pool, poolhus, stor have samt parkering.

Vi har fået lavet 3D tegninger for at give et indtryk af stilen, vi arbejder med.

Indvendigt vil vi tilstræbe en planløsning med 4 gode soveværelser, heraf et værelse med bad i stueetagen, og 3 soveværelser samt et stort badeværelse på første sal. Vi planlægger også et multirum på første sal, der kan bruges som ekstra stue/aktivitetsrum for børnene eller som kontor, hvis man skulle have brug for ro til at arbejde.

Se video af udsigten fra første sal

Vil du også være en del af MH12 Comfort?

Hent puljepræsentationen