Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye lejlighed i Villefranche

Vi har fundet endnu en skøn bolig til jer – denne gang på den sydfranske Riviera. Lejligheden har en helt ublokeret udsigt til Middelhavet og bugten, som kan nydes fra jeres store terrasse. Læs mere om lejligheden herunder og se billederne.

Terrasse Villefranche Middelhavet den franske Riviera

Området

Bebyggelsen har en enestående beliggenhed, som vi kun kunne drømme om at få adgang til, meget tæt på stranden og den gamle by, hvortil man går på bare få minutter.

Se lokationen.

 

Bebyggelsen

Lejligheden ligger i en meget pæn og velholdt bebyggelse ved navn ”Les Restanques” i rolige og frodige omgivelser. Der er elevator og fælles pool, som deles af omkring 20 lejligheder. Der er parkeringspladser på bygningens tag, hvorfra man tager elevator. En af disse parkeringspladser tilhører lejligheden, som derudover også har et depotrum.

Se video fra området. 

Se video fra bebyggelsen samt pool området.

Boligen

Lejligheden ligger på 1. sal og har en ganske formidabel, helt ublokeret udsigt ud over hele bugten og i særdeleshed over stranden, som man føler sig meget tæt på. Den store altan vender mod øst/sydøst og har plads til både spise- og loungeafdeling.

Allerede når man træder ind i entreen, kommer Middelhavet og bugten én i møde igennem de store vinduespartier i stuen. Lejligheden er på 59 m2 og skal totalrenoveres, hvilket giver os den fordel, at vi selv kan bestemme udtrykket og får maksimal indflydelse på det færdige resultat.

Der skal laves en del om på planløsningen, så boligen får to gode værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til altanen. Der bliver sandsynligvis mulighed for at etablere et ekstra badeværelse udover det ene, der er nu. Det kan vi dog først endeligt vurdere, når vi får lejlighed til at brække op omkring de eksisterende installationer. Køkken bliver placeret i åben forbindelse med stuen. Opholdsrummet er ikke verdens største, men den 18 m2 store altan vil fungere som en direkte forlængelse af stuen i størstedelen af året. Der bliver også plads til bevarelse af et depotrum, hvilket vi altid sætter pris på til diverse opbevaring.

I videoen nedenfor fortæller vi lidt om de planer, som vi har for lejligheden i forbindelse med renovering.

Lejligheden var udbudt til 785.000 euro, men er forhandlet til 720.000, og efter renovering lander den endelige pris stort set på budget.

Se plantegning.

Dette er den eksisterende plantegning med vores umiddelbare tanker til ændring.

Se video af udsigten.

Se video af lejligheden.

Next step

Vores advokat er allerede i gang med at forberede købet, herunder forberede stiftelsen af det SCI selskab, der kommer til at eje jeres to franske ejendomme.

Vi melder os, når vi har brug for jeres hjælp i forhold til underskrift på fuldmagter mm. I skal ikke til notar i forbindelse med handler i Frankrig, så det er på den måde en lidt nemmere proces for jer, end når vi handler i hhv. Italien og Spanien.