Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Finansiering

Vi stiller MyHomes ejerne mange spændende rejseoplevelser i udsigt, men et ejerskab kræver naturligvis en investeringsbeslutning, helt i tråd med anskaffelse af et sommerhus. I tilfældet med MyHomes kan du dog sikre dig ejerskabet af fem boliger til mindre end hvad et lille sommerhus ville koste.

Hvis du som privatperson ønsker at investere i MyHomes, skal pengene findes som frie midler, da alle ejere indbetaler hele købesummen kontant. Om beløbet findes i form af friværdi i din nuværende bolig, en formue placeret på en bankkonto, i aktier eller i dit selskab, er en individuel sag. Hovedsagen er, at du kan få stillet beløbet til rådighed til indbetaling i foreningen.

Muligheden for finansiering

Du kan ikke optage lån med sikkerhed i din MyHomes andel, men der er andre muligheder at afsøge. Bankerne vil typisk se på din økonomi som helhed. Her spiller alder, indtægtsforhold og formueforhold en rolle. Og bankens kendskab til MyHomes konceptet spiller også en rolle.

MyHomes har derfor indgået et strategisk samarbejde Jyske Bank, som kan hjælpe med af finde de bedste forslag og løsninger til finansiering af din andel – uanset din nuværende bankforbindelse. Jyske Banks rådgivere kender MyHomes konceptet, og tilbyder særligt gunstige vilkår, hvis du køber en MyHomes andel med deres involvering i finansieringsløsningen.

Kontakt os og få mere at vide om fordelene hos Jyske Bank

Vi har indgået et samarbejde med Jyske Bank, som står klar til at hjælpe dig med finansieringen af din andel i disse attraktive ferieboliger. Ved at benytte dig af deres ekspertise og finansielle løsninger, kan du nemt og bekvemt realisere drømmen om at eje en feriebolig i udlandet.

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil høre mere om finansiering via Jyske Bank

Bliv kontaktet

Fremtidens investeringstrends

Ifølge Jyske Bank er der flere og flere, som er på udkig efter alternative muligheder til langsigtede investeringer.

“Det er et helt nyt marked, der er blomstret op, fordi der er kommet stor efterspørgsel. Man kan investere i solenergi, ejendomme, bæredygtighed eller andet, der giver mening for den enkelte. Rigtig mange af vores kunder efterspørger bæredygtige investeringer, og det er også en del af Jyske Banks strategi at understøtte dette. Deleøkonomi går fint i tråd med den trend, og jeg forestiller mig, at ferieboliger på delebasis vil få endnu mere medvind i fremtiden,” forklarer Steen Givard, markedsdirektør i Jyske Bank, og fortsætter:

”Investering i fast ejendom, som hos MyHomes, er ikke kun en økonomisk beslutning, men også en livsstilsbeslutning, der kan øge livskvaliteten gennem nydelsesmæssige aspekter. Med bankens støtte og rådgivning kan investorer sikre, at deres investeringer er bæredygtige og passer til deres individuelle økonomiske situation og fremtidsplaner”.