Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Ny bolig fundet i Megève

Jeres (muligvis) kommende bolig i Megève ligger perfekt, tæt på byen og tæt på lifter, så man kan gå til alt, året rundt.

BELIGGENHED/OMRÅDE

Jaillet er det område i Megève, der ligger tættest på selve centrum. Samtidig er området terrænmæssigt forholdsvist fladt, og det er således nemt at bevæge sig rundt hele året. Overalt er der skøn udsigt til bjergene omkring byen.

Hvad enten man vil tilgå pisterne fra Jaillet liften eller fra Chamoix liften midt i byen, er de blot en kort gåtur væk fra lejligheden, omkring 400-500 meter. Samme gåafstand er der hjem efter afterski eller fra en middag på én af byens mange restauranter.

Det store sportsmekka “Palais” er nabo til lejligheden. Her er der foruden store pools ude og inde, diverse aktiviteter for den aktive familie.

Se koordinaterne for boligen

Se video af udsigten fra altanen

BYGNINGEN/LEJLIGHEDEN

Lejligheden er i to plan på i alt ca. 95 m2, delvis med loft til kip. Den ligger på 3. og 4. sal i bygningen “Le Royal Neige” fra omkring 1975. Bygningen fremstar velholdt og har elevator.

Man træder ind i en entre med dør til en værelsesafdeling med 2 soveværelser, 1 badeværelse og et brusebadeværelse. Fra entreen er der adgang til køkken i forbindelse med stue og med to udgange til balkon, der vender mod sydvest og har både en fantastisk udsigt og sol hele dagen.

Fra stuen er der en åben trappe op til et ekstra opholdsområde/stue, og derfra er der adgang til boligens 3. værelse med et mindre en suite badeværelse. Lejligheden skal totalrenoveres, så den kommer til at fremstå moderne og eksklusiv. Der er nogle gode elementer at bygge videre på, herunder særligt nogle meget flotte bjælkelofter.

Se plantegning af boligen 

Til lejligheden hører en privat garage i kælderen samt et depotrum og et rum til ski.

Boligen er helt ny på markedet og sælges sammen med et studio på ca. 36 m2, hvortil der også er tilhørende garage, depotrum og skirum. Disse dele skal efterfølgende sælges fra som en samlet pakke, hvilket er noget, mægleren tilbyder at gøre uden salær. Pakken vurderes at være meget salgbar, men der er selvfølgelig en mindre risiko for den endelige pris.

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Som bekendt kræver købet af boligen, at der på en ekstraordinær generalforsamling tages beslutning om tilførelse af ekstra midler til rammebudgettet.

I mellemtiden gør vi, hvad der er muligt, for at holde på boligen. Der er ingen tvivl om, at vi håber at kunne sikre boligen til jeres forening, da det er et virkelig godt emne.