Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Forrygende Tour de France-dag

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
cyklist

Tusindvis af mennesker var mødt op i København for at opleve det historiske cykelløb, Tour de France, som rullede gennem vores festklædte hovedstad. I MyHomes havde vi inviteret gæster ind på kontoret for at opleve 1. etape sammen med os. Og sikke en fest det var.

Vores marketingteam havde pyntet kontoret op efter alle kunstens regler, og på anlægget spillede franske toner, så der også var masser af Tour-stemning indenfor, mens vi ventede på gæsterne, karavanen og dagens hovedpersoner, cykelrytterne.

Time for time kom der flere og flere folk på gaden for at heppe på deres favoritter – og for at mærke stemningen på denne fantastiske dag. Det var et farveorgie at se på fra 3. sal, og næsten endnu mere, da det begyndte at regne, og paraplyerne blev slået op.

KARAVANE MED MUSIK OG SLIK

Det rullende cirkus, også kaldet karavanen, er en fast del af Tour de France. Den består af festlige sponsorvogne med larmende musik og glade mennesker, der smider slik og merchandise ud fra vognene til stor glæde for tilskuerne. Fra vores vinduer kunne vi opleve karavanen oppefra – et festligt og fornøjeligt syn.

HYGGE OG GODE SNAKKE

Mens vi ventede på, at den første rytter blev sendt afsted på den 13 km lange rute, var der tid til at få en hyggesnak med vores gæster, som havde vundet pladserne på første parket hos os. To af de heldige vindere af MyHomes’ Tour de France-konkurrence var Finn og Henny, ejere i MH03. De var mødt op i gule Tour de France-trøjer og bidrog til den festlige stemning. Ægteparret er store cykelentusiaster og cykler selv rigtig meget:

“Vi elsker at cykle. Når vi tager til Hornbæk, har vi vores mountainbikes med og kører i den smukke nordsjællandske natur. Både i Villefranche og Megève cykler vi også – og gerne i bjergene. Finn og jeg har efterhånden en del kilomenter i benene, da vi benytter boligerne rigtig meget. Vi har vores eget firma og har mulighed for at arbejde ‘hjemmefra’ i alle vores fem boliger, så det bliver til en del uger, vi kan komme afsted”, siger Henny.

Par til Tour De France

Finn og Henny har begge været spinning-instruktører og har flere gange deltaget i Scleroseforeningens Cykelnerven, som er Danmarks hårdeste velgørenhedsevent. Hvert år udarbejdes der en rute for cykelrytterne, hvor de kommer til at krydse de mest afgørende Tour-de-France stigninger på årets Tour-de-France rute. Det betyder, at deltagerne kommer til at cykle præcis de samme bjerge tynde, ganske få uger før de offentlige Tour-de-France deltagere.

Det var altså to virkelig cykelkendere, vi havde fornøjelsen af at dele dette fantastiske Tour de France Grand Depart-event med.

 

Læs om MyHomes-konceptet, hvor du kan købe én andel og få fem ferieboliger i Europa

Læs mere om MyHomes