Deltag i online infomøde

Tirsdag d. 22. juni

17:30-19.30

Tilmeld dig

Indretning i hjemlig stemning

Som ejer i MyHomes skal man opleve, at man er i forskellige omgivelser, når man besøger sine boliger. Vi skaber hjem til ejerne med udgangspunkt i funktionalitet, lækkerhed og overraskende detaljer.

Kom hjem hver gang, du rejser ud

Enhver bolig i MyHomes er omhyggeligt og kompromisløst indrettet, og med en rød tråd gennem alle valg. Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af hjemmelig hygge, funktionalitet og det bedste fra lokalområdet.

I køkkenskabene står tallerkener stablet og kaffekapslerne ligger klar. Sengene er redt, puderne puffet op og håndklæderne foldet. Vi sørger fx. for, at mountainbikes står linet op i Megève, badehåndklæderne ligger klar i strandtasken i Villefranche og, der er en liste over restauranter til dine besøg i Barcelona. Og så er poolen selvfølgelig altid renset og serviceret i dit hus i Piemonte.

Vi udvælger møbler til alle boliger og indretter dem nøje, så de opfylder de behov du og din familie har, når I besøger jeres hjem.

For at sikre et bredt udsnit af danske kvalitetsmøbler og –design, har vi et tæt samarbejde med danske indretningsarkitekter, og har samarbejdsaftaler med de mest anerkendte danske og internationale brands indenfor møbler, belysning og brugskunst.

Detaljerne skaber følelsen af hjem

Vi indretter boligerne efter høje danske standarder tæt koblet til en udpræget lokal stil, så vi underbygger, at der er tale om kvalitets ferieboliger, hvor følelsen af at komme hjem krydres med begejstringen over den kultur og charme, der kendetegner de enkelte lokationer.

Hvor er det hyggeligt, lyst og funktionelt indrettet – det er I virkelig lykkedes med
Stefan & Helle
MH03 Comfort ejere

Fordyb dig og lad dig inspirere

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe fortæller vi om investeringen, og hvor nemt og bekvemt der er at være ejerfamilie. Du kan også se standarden på de boliger, vi har forvandlet til hjem for ejerne. 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning venter på dig her.

Få tilsendt magasinet