Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

En investering i fast ejendom – og i livsglæde

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Quantus bolig, Villefranche-sur-Mer
Quantus bolig, Villefranche-sur-Mer

Historisk set har det været gunstigt at investere i fast ejendom. Mange kender til det hjemlige boligmarked, og de fleste har en god fornemmelse for, hvor i landet det er attraktivt at bo. Det er til gengæld de færreste, der har fingeren på den internationale boligpuls. Vi arbejder hver dag i både Italien, Spanien og Frankrig og ved nøjagtigt, hvad der rør sig de pågældende steder. Og det kommer vores ejere til gode, når de investerer i MyHomes-boliger.

Vi følger udviklingen på det europæiske ejendomsmarked tæt, og har således indgående viden om, hvilke lande, der har haft en stabil udvikling i ejendomsmarkedet, men også nedbrudt på attraktive egne og byer, hvor der virkelig er noget at komme efter. Derfor har vi på forhånd udpeget perlerne for de kommende ejere, der ikke alene er fantastisk skønne steder at holde ferie, men også attraktive områder at investere i fast ejendom.

“Vores erfaringer med andele i gensalg viser, at investeringen vil blomstre i takt med tiden – og humøret. Vi plejer at sige, at man ikke kun skal investere for investeringens skyld, men i høj grad for livsglædens”.

Finn Christensen, adm. direktør og stifter, MyHomes

Vi ved, at ikke alle ejere har kendskab eller nødvendigvis forkærlighed for alle lokationer, men vi kan med sindsro sige, at det er steder, hvor man taber sit hjerte og genfinder sin sjæl. Og så er vores erfaringer med andele i gensalg, at investeringen vil blomstre i takt med tiden – og humøret. Vi plejer at sige, at man ikke kun skal investere for investeringens skyld, men i høj fra for livsglædens.

Man får stor frihed og fleksibilitet i forhold til ferieformer og oplevelser. Man kan opholde sig i sine boliger, der repræsenterer en høj grad af luksus, og man kan nyde at høre til, der hvor man bor. Man bruger simpelthen sin investering til at forøge sin livskvalitet, og det føles ovenikøbet dejligt at kunne dele herlighederne med de nærmeste.

Spredning og deling af risiko

En del af den ro, hvormed man kan investere i MyHomes-boligerne, handler bl.a. om spredning af den økonomiske risiko. Ikke alene er man flere skuldre om at bære den initiale investering, de løbende udgifter og vedligeholdelsen, men fordi investeringen i boligerne foregår i en række forskellige lande, vil eventuelle ændringer eller udfordringer i ét lands ejendomsmarked få meget lille indflydelse på puljen af boliger.

Boligerne købes desuden kontant, og hver ejer indbetaler et depositum svarende til 12 måneders fællesudgifter. Og eftersom vi har et godt og erfarent blik for boligers potentiale, overdrager vi som oftest nøglerne med en umiddelbar værdistigning fra første dag i ejerskabet.

Premium bolig, Marbella
Premium bolig, Marbella

Man sælger, hvis man vil

Når en forening er stiftet med ejerene i Fase 1, går vi i gang med at finde foreningens første to boliger, som bliver taget i brug så snart, de er renoveret og står klar. De sidste tre boliger bliver udsøgt og udviklet, når foreningen er fuldtegnet med ejerne i Fase 2.

På vegne af ejerne køber vi boligprojekter, som bliver forvandlet til drømmeboliger. Den proces tager selvfølgelig tid, så ejerne i de nystartede foreninger skal væbne sig med lidt tålmodighed og stole på, at MyHomes løber stafetten i mål for dem. Det har vi efterhånden gjort mange gange, da vi har rundet 60 boliger fordelt på etablerede foreninger.

Noget af det spændende ved at købe en andel i en ny MyHomes-forening er at følge med i processen “fra skrot til slot”. Vi holder ejerne opdateret på udviklingen af foreningen, køb af boliger, renoveringen og indretningen, så de kan følge med og glæde sig at tage deres nye hjem i brug – et efter et.

“Ejerne, der hidtil har solgt deres MyHomes andele, har opnået et gennemsnitligt afkast på hele 45% – SKATTEFRIT”.

Philip Starup Student, CFO, MyHomes

Køber man sig ind i en ny pulje, er der mulighed for at nyde fem luksusboliger i Europa, samtidig med, at man potentielt øger værdien af investeringen. De eksisterende puljers andele er altid attraktive i et potentielt gensalg, fordi en kommende ejer på stedet kan se og opleve, hvad man køber, og hurtigt tage boligerne i brug. Således har de seneste salg af Comfort-andele indbragt ca. 1,7 mio. kroner, og er oprindeligt anskaffet til under 1. mio. kroner. Liggetiden er generelt meget lav, og ejerne, der hidtil har solgt deres MyHomes-andele, har opnået et gennemsnitligt afkast på hele 45% – SKATTEFRIT”.

Selvom det er en god forretning at sælge sin andel, beholder langt de fleste deres andele i mange år, da investeringen i boligerne løbende giver et nydelsesafkast, som ikke kan opgøres i kroner og ører. Ejerne får således stor glæde af boligerne og den bekvemme måde at eje luksusboliger i Europa på.

Få mere at vide om fordelene ved at investere i ferieboliger på delebasis

Deltag i MyHomes’ næste informationsmøde.

Tilmeld dig her