Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye sted i Megève

I Megève er en beliggenhed nær byen og tæt på skilift super attraktiv og helt i særklasse. Og det er netop det, I får med jeres kommende chalet-lejlighed, der efter planen står færdigbygget i sommeren 2023.

Megeve chaletlejlighed

OM PROJEKTET

Vi har sammen med ejerudvalget besluttet at købe en projektlejlighed til jer i Megève. Lejligheden er i den absolut eksklusive ende med en kvadratmeterpris på 13.000 Euro. Projektet er udbudt igennem den verdensomspændende og anerkendte projektudbyder, Sothebys, der har stor erfaring med byggeprojekter som dette.

Projektet hedder Kalista og kommer til at bestå af tre chaletter, med i alt ca. 20 lejligheder.

En vigtig overvejelse ved køb af projektlejligheder er altid sikkerheden for, at projektet bliver fuldt realiseret, så det faktum, at dette projekt, med mere end 70% solgt indenfor kort tid, allerede har opnået byggetilladelse, og at man starter byggeriet nu i efteråret 2021, har været afgørende for os. Derudover har det også været afgørende at vide, at man som køber af projekter i Frankrig er 100% beskyttet økonomisk, skulle noget gå galt undervejs i projektet.

Se plantegning over projektet

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åben link i ny fane’. 

GRUNDENS BELIGGENHED 

Projektgrunden er beliggende i området, Le Jaillet, hvilket er det skiområde, der ligger tættest på Megève by. I kan derfor gå til den charmerende bymidte med brostensbelagte gader på blot få minutter, hvor I finder hyggelige restauranter i alle prisniveauer samt eksklusive tøjforretninger, og hvor der selvfølgelig er masser af afterski aktiviteter. Derudover er I nabo til skiliften i Le Jaillet, og har som noget ganske særligt på de kanter, mulighed for ski in/ski out. I kan på billederne og videoen herunder se, hvor tæt I er på liften. På få minutters gang kan I også nå til det populære sportskompleks, Palais des Sport, der er det største i Alperne. Stedet tilbyder lærke faciliteter som spa og udendørs pool.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed

Se video fra grunden

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åben link i ny fane’. 

OM BOLIGEN 

Jeres bolig bliver en hjørnelejlighed i grundplan i Chalet C, som vises på linket herunder. Chalet-lejligheden er ca. 105 m2 og har to terrasser mod hhv. syd og øst, samt et lille stykke privat have hele vejen omkring lejligheden. Lejligheden får et stort køkkenalrum med åbning til terrassen mod syd, og der vil være tre soveværelser, hvoraf ét er med ensuite badeværelse, og de to andre er med ensuite shower. Derudover indeholder lejligheden et ekstra gæstetoilet med adgang fra entreen. Til lejligheden hører to private garager i kælderen, et kælderrum, samt et sted til at opbevare ski og varme sine støvler.

Vi er i dialog med udvikleren om nogle mindre ændringer, såsom at få tilføjet et toilet i minimum et af de to værelser, der ifølge plantegningen er planlagt med bruser, samt at få udvidet terrassearealet.

Selve lejligheden bliver bygget med lækre materialer i “modern mountain style”. På billederne nedenfor, som er illustrationer fra udvikleren, kan I få en idé om stilen.

Se plantegning af lejligheden

Se parkeringskælderen

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åben link i ny fane’. 

NÆSTE SKRIDT

Vi har foreløbig underskrevet en reservationskontrakt, og vores advokat er i gang med at forberede næste skridt, som bliver at underskrive et foreløbigt skøde om ca. tre måneder. Vi orienterer jer selvfølgelig nærmere om dette, når det bliver relevant, og når vi har brug for actions fra jer.

Projektet er planlagt til at stå færdigt i sommeren 2023.