Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Ejernes tilfredshed er vores motivation

Lene Pind, Kommunikationschef
administration support team kontor

Med hver eneste bolig og ejerforening følger der daglige opgaver, som skal håndteres professionelt for at sikre et højt serviceniveau i MyHomes. Her er vores Administration og Support rygraden i vores virksomhed. Fra administrationskontoret i Bredgade styres serviceringen af boligerne og kontakten med ejerne med sikker hånd, og er i den grad er medvirkende til, at ejernes tilfredshed ligger i top.

Efterhånden som der kommer flere nye MyHomes ejere og flere boliger, bliver der naturligt også flere opgaver for vores Administration og Support, dygtigt ledet af Janne Rosendal Boisen. Her håndteres alt fra bolighandler til generalforsamlinger, så du er i trygge hænder, når du køber udenlandske boliger gennem MyHomes.

TÆT DIALOG MED EJERNE

Administration og Support holder snor i alle dele af processerne og er i tæt dialog og kontakt med de forskellige foreningers ejerudvalg. Her koordineres indsatsen for hver boligs udvikling, og referater videreformidles til de øvrige medejere i puljen. Det er også her, generalforsamlinger planlægges og gennemføres. Det er også Jannes rolle at sikre, at MyHomes kan vise det rigtige regnskab for foreningerne. Koordinationen mellem ejerudvalg, ejerforening og MyHomes er også vital efter generalforsamlingen, hvor der besluttes en handlingsplan for de enkelte boliger, på baggrund af input fra både MyHomes og ejerne.

Når boligerne er i drift, er Supportteamet en vigtig livline for ejerne, og det hold står 30-årige Sara Matras i spidsen for. Janne udtaler med stolthed følgende om det lille power team:

“Med 24/7 timers support kræver det et godt overblik, og det er Sara eminent til at have. Derudover har vi Simone, som er vores ansigt udadtil, og hun er i kontakt med rigtig mange ejere hver dag. Hun er god til at se løsninger og skabe tryghed hos ejerne. Sidst men ikke mindst har vi vores seje studentermedhjælper Kirstine, der er vores “indkøbschef” og administrative blæksprutte. Hun er en kæmpe hjælp i hverdagen, og derudover er hun flydende i fransk”.

TO DO-LISTE FOR PROFESSIONELLE

Har du, eller har du selv haft, bolig i udlandet, så kender du til, hvor meget der løbende skal håndteres – og evt. også hvad der kan opstå af problemer omkring boligen, haven eller ejerforeningen. Når man køber sig ind i et delekoncept som MyHomes, er det netop servicen med support og administration af boligerne, der gør den store forskel. Det er nemlig ikke så lidt, der kommer på to do-listerne i supportteamet.

Mandag er der tjek ind og tjek ud i boligerne, og når ejerne har haft ophold i deres europæiske hjem, udfylder de en feedback-formular. Den afstedkommer ofte opgaver, som supportteamet skal tage sig af. Det kan være ting, der er gået i stykker, eller skal fikses hurtigt. Der er måske også indkommet spørgsmål eller beretninger fra ejerne, og dem skal der også svares på hurtigst muligt.

Rigtig ofte indbefatter det, at der skal tages kontakt til serviceparterne lokationerne, så de kan hjælpe med at få tjekket op på tingene. Vi sørger altid for, at få deres øjne på, inden vi bestiller teknikere m.fl., så der ikke kommer unødvendige udgifter for ejerne.

Selvsagt er der mange indberetninger med så mange boliger i drift, men her hjælper vores supportsystem os med at holde styr på opgaverne og deres status. Opfølgningen på boligerne fylder den overvejende del af tiden i supportteamet, men der er rigtig mange andre opgaver, bl.a.:

  • Kontakt til ejere – informering og løbende dialog
  • Koordinering og kvalitetssikring af rengøring
  • Kontakt med havemænd og poolpassere
  • Klargøring af udeområder forår og vinter
  • Servicering af have og pool
  • Bookingsystemet inkl. pointfordeling- og tildeling
  • Ejerforeninger på lokationerne – budget, regnskab, drift
  • Ejerudvalgsmøder og -opdateringer
  • Generalforsamlinger i foreningerne
  • Nødtelefonen – 24/7-service ved akutte problemer

DET SKABER TRYGHED MED EN LIVLINE

Som MyHomes ejer er der en tryghed i at vide, at man har en livline, der er tilgængelig 24 timer i døgnet, hvis der opstår en nødsituation. Selvom supportteamet befinder sig i Danmark, ofte langt fra lokationerne, gør de deres bedste for at hjælpe ejerne eller de gæster, der måtte opholde sig i boligerne, så hurtigt som muligt.

Heldigvis er der langt imellem de alvorlige situationer, men vi oplever fra tid til anden, at der er en vandskade, strømafbrydelse eller en nøgle knækker i låsen.

For nylig havde en ejerfamilie lånt deres lejlighed i Barcelona til forældrene, som pludselig befandt sig i en situation, de ikke kunne overskue. Ejeren kontaktede Sara og fik den hjælp, de havde brug for. De sendte efterfølgende en mail til Sara for at udtrykke deres taknemmelighed.

Vi blev faktisk så rørte, at vi har spurgt ejeren, om vi må bringe mailen her i artiklen for at understrege, hvor meget det betyder af have en livline. Og det måtte vi:

‘Forbilledlig support’

I går fik jeg den absolut bedste, mest sublime støtte fra MyHomes teamet. Mine forældre på 82 og 84 er taget til Barcelona for at bruge lejligheden et par dage, inden Britt og jeg rejser derned onsdag.

Mine forældre er rejsevant dog oftest i følge med andre. Derfor var først lufthavnsbussen og siden den lille gåtur på egen hånd i en stor fremmed by lidt ‘spændende’. Ved ankomst til lejligheden kunne de ikke låse døren op, men alarmen gik i gang. De ringede derfor til mig, som ringede til dagens absolutte helt: Sara Matras. Sara var definitionen af hjælpsom og roligheden selv. Hun ordnede alarmen og forklarede lidt om låsen, og hvis det ikke virkede, så skulle hun nok sørge for assistance.

Jeg ringede til mine forældre igen, og de kunne ikke. Måske noget stædighed havde sat ind. Døren ville ikke op. Så Sara trådte til igen, ringede til Louis i Barcelona, som mindre end et kvarter senere kom cyklende og hjalp med at få døren op.

Sara var i overlegen grad serviceorienteret, hjælpsom, rolig og hele vejen igennem med absolut overblik og mine forældre fik vendt en for dem nervøs situation til at møde den venligste Louis og blive endnu mere glade for lejligheden og turen til Barcelona. Tanken om at hjælpen er nær betyder meget. Så tak til Sara! – Jonas, ejer i Comfort forening.

EJERNES FEEDBACK BETYDER ALT

Er der noget, Supportteamet team går op i, så er det ejernes feedback. Både den, der fører til, at noget skal fikses, men selvfølgelig også den positive. Efter hvert ophold i boligerne beder vi ejerne om at bedømme opholdet i boligen efter en skala fra 1-5, og de tal holder vi nøje øje med i MyHomes.

Baseret på over 1.300 indberetninger bedømmer ejerne i gennemsnit deres ophold og boligerne med 4,7. Det er vi selvfølgelig meget tilfredse med – og opsatte på at bevare det høje niveau i alle nuværende og kommende foreninger.

Mød en ejerfamilie og hør om deres oplevelser med MyHomes til vores informationsmøde”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig informationsmødet